Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Amuse Cruise in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Amuse Cruise in Rotterdam

Stap aan boord van de panoramische Amuse Cruise van Maasstad Events in Rotterdam en vaar met ons mee over de Maas. Deze cruise is geschikt voor al uw kleine of grotere bedrijfsuitjes en groepsuitjes, voor een ontspannen boottocht over de Maas op een gezellig partyschip. Tijdens de rondvaart serveren we heerlijke gerechten om het uitzicht op de haven van Rotterdam nog prettiger te maken.

Maak van uw bruiloft of familiefeest een gezellige happening en vaar met ons mee om het uitzicht op de skyline van Rotterdam te bewonderen. Verken de verschillende havens of vaar de andere kant op richting Kinderdijk en Dordrecht. U kunt hier zelf een voorkeur in aangeven uiteraard!

Tijdens onze Amuse Cruise kunt u uiteraard ook een gids inhuren om u iets te vertellen over de bezienswaardigheden waar u langs vaart of kunnen wij voor u entertainment verzorgen. Bespreek alle details van uw Amuse Cruise met onze medewerkers en maak van uw groepsuitje een heerlijk maritiem avontuur.

Inclusief:
  • Boothuur
  • Bediening
  • Groot assortiment amuses (10 per persoon)
  • Dessert
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Prijs: (2 uur)

20 - 24 personen € 81,50 p.p. excl. BTW
25 - 29 personen € 74,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 69,50 p.p. excl. BTW

Prijs: (3 uur) -aanbevolen-

20 - 24 personen € 92,50 p.p. excl. BTW
25 - 29 personen € 84,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 77,50 p.p. excl. BTW

Prijs: (4 uur)

20 - 24 personen € 100,50 p.p. excl. BTW
25 - 29 personen € 91,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 85,50 p.p. excl. BTW

Handige Tip voor uw Amuse Cruise:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 12,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan