Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

Bubbelproeverij – Rondleiding – Diner bij Herman den Blijker

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Bubbelproeverij – Rondleiding – Diner bij Herman den Blijker

Vandaag geen we eens heerlijk genieten in de Maasstad! Wij weten wel hoe we een luxe uitje moeten organiseren.

15.00 - 17.00 Bubbel proeverij

We starten deze dag met een bubbelproeverij in hartje Rotterdam. Onze sommelier heeft een enorme kennis van bubbels en zal jullie daar een selectie van 6 á 7 heerlijke glaasjes van laten proeven. Kleine tip van ons. Drink niet alle glazen helemaal leeg, anders staat u een beetje wankel op uw benen tijdens de rest van het arrangement.

17.00 - 19.00 Rondleiding

Na een ontspannen bubbelproeverij haalt de gids jullie op. Er wordt vervolgens een gezellige wandeling door de stad gemaakt en de gids zal zo veel mogelijk over de stad vertellen. Rotterdam barst natuurlijk van de interessante architectuur, leuke anekdotes en grappige verhalen. Schroom niet jullie gids vragen te stellen, een antwoord blijft vrijwel nooit uit.

19.00 - 22.00 Diner bij Herman den Blijker

Een rasechte Rotterdammer! Daar moet je een keer gegeten hebben. Daarom sluiten we de avond af met een 4 gangen chef's menu in restaurant Las Palmas.

En let goed op! Als jullie sigarenrook ruiken dan weet je hoe laat het is.... Her(man)rie in de Keuken!

Inclusief:
  • Bubbelproeverij
  • Sommelier
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Diner bij Herman den Blijker
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avondarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan