Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bus Tour door Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Bus Tour door Rotterdam

De Bus Tour van Maasstad Events brengt u door het centrum van Manhattan aan de Maas. Rond de Kop van Zuid ziet u de gebouwen en bezienswaardigheden van Rotterdam.

Wilt u met de hele familie, uw collega's of de hele schoolklas gezellig de stad bezichtigen? Stap in onze comfortabele tourbus en zie alle monumenten die de Maasstad rijk is. We rijden vanuit het centrum langs alle interessante plekken en pleinen, de Erasmusbrug over richting de Kop van Zuid en de Wilhelminapier.

Uw groepsuitje of bedrijfsuitje wordt tijdens deze Bus Tour gelijk een stuk interessanter. Onze gids vertelt u alles over de architectonische pracht waar u langs rijdt en welke gebouwen al een leuke bijnaam hebben gekregen. De nieuwste aanwinst is 'De Reus van Rem', een gigantisch gebouw van de internationaal beroemde architect Rem Koolhaas die zijn talent weer heeft bewezen.

Stad van de Architectuur:

Met zijn enorme haven en het grote aantal hoge gebouwen is Rotterdam nog steeds één van de meest energieke steden waar architectuur en stedenbouw ruim baan krijgen. Het is dus dé stad om samen met vrienden of collega's op een comfortabele manier te verkennen. Nieuwbouwprojecten als de Markthal van het bureau MVRDV en de Koopkubus van Rem Koolhaas zullen de komende jaren worden opgeleverd. Tijdens de bustour hoort u boeiende anekdotes en verhalen over de bezienswaardigheden waar u langs rijdt en de nieuwe gebouwen die in het centrum zullen verrijzen.

En als u zin heeft om na afloop lekker te lunchen of te dineren, vraag de medewerkers van Maasstad Events voor een horeca-advies op maat!

Inclusief:
  • Luxe tourbus met chauffeur
  • Rondrit langs alle bekende gebouwen
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Heeft u zelf al een bus tot uw beschikking? Wij verzorgen graag een professionele gids die bij jullie aan boord komt. Uiteraard passen wij dan de prijs voor u aan.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereidt bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Rotterdam with a professional tourguide?:

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Rotterdam.

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.
Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan