Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bus Tour door Rotterdam

Details over dit uitje

De Bus Tour van Maasstad Events brengt u door het centrum van Manhattan aan de Maas. Rond de Kop van Zuid ziet u de gebouwen en bezienswaardigheden van Rotterdam.

Wilt u met de hele familie, uw collega's of de hele schoolklas gezellig de stad bezichtigen? Stap in onze comfortabele tourbus en zie alle monumenten die de Maasstad rijk is. We rijden vanuit het centrum langs alle interessante plekken en pleinen, de Erasmusbrug over richting de Kop van Zuid en de Wilhelminapier.

Uw groepsuitje of bedrijfsuitje wordt tijdens deze Bus Tour gelijk een stuk interessanter. Onze gids vertelt u alles over de architectonische pracht waar u langs rijdt en welke gebouwen al een leuke bijnaam hebben gekregen. De nieuwste aanwinst is 'De Reus van Rem', een gigantisch gebouw van de internationaal beroemde architect Rem Koolhaas die zijn talent weer heeft bewezen.

Stad van de Architectuur:

Met zijn enorme haven en het grote aantal hoge gebouwen is Rotterdam nog steeds één van de meest energieke steden waar architectuur en stedenbouw ruim baan krijgen. Het is dus dé stad om samen met vrienden of collega's op een comfortabele manier te verkennen. Nieuwbouwprojecten als de Markthal van het bureau MVRDV en de Koopkubus van Rem Koolhaas zullen de komende jaren worden opgeleverd. Tijdens de bustour hoort u boeiende anekdotes en verhalen over de bezienswaardigheden waar u langs rijdt en de nieuwe gebouwen die in het centrum zullen verrijzen.

En als u zin heeft om na afloop lekker te lunchen of te dineren, vraag de medewerkers van Maasstad Events voor een horeca-advies op maat!

Inclusief:
  • Luxe tourbus met chauffeur
  • Rondrit langs alle bekende gebouwen
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Heeft u zelf al een bus tot uw beschikking? Wij verzorgen graag een professionele gids die bij jullie aan boord komt. Uiteraard passen wij dan de prijs voor u aan.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereidt bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Rotterdam with a professional tourguide?:

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Rotterdam.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan