Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

DJ Workshop in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
DJ Workshop in Rotterdam

Tijdens de DJ Workshop van Maasstad Events in Rotterdam gaat u onder begeleiding van een professionele DJ leren om de mooiste mixen te maken.

Passies volgen, dat is wat we tijdens deze workshop in ieder geval niet hoeven aan te leren.

Alle muziek en effecten om geweldige mixen te maken zijn aanwezig, maar u kunt natuurlijk ook uw eigen materiaal meenemen (vinyl, Ipod of CD). De beste apparatuur staat klaar om van alle muziek een prachtige track te maken waar Afrojack meteen van gaan glimlachen.

Leer hoe u meer uit uw meegebracht vinyl, Ipod of CD haalt en kom erachter hoe u de mooiste draaitafels moet bedienen. U krijgt een geavanceerde rondleiding door de wereld van de beroemde voorgangers. Onze professionele DJ's laten zien hoe ze draaien met CD’s, platen en usb. Beatmatchen is één van de basistechnieken die tijdens de workshop aan bod komt.

Verder is het belangrijk dat er een eigen sound en visie wordt ontwikkeld, dat u weet hoe u DJ-apparatuur aanstuurt en hoe u een DJ-set opbouwt. Inpluggen is nog maar het begin!

Na de workshop is het de taak om uzelf te promoten. Er komt nog veel bij kijken, maar gelukkig heeft u door het meedoen aan deze DJ-workshop van Maasstad Events een perfecte basis om verder te gaan!

Kijk ook eens naar onze Rapworkshop of workshop Videoclip opnemen! Bij Maasstad Events vindt u de workshop die bij u past!

Inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • Moderne DJ-apparatuur
  • Lesinhoud: Mixen, beatmatchen en DJ-set opzetten
  • Locatiehuur
  • Te boeken op jouw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.
Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan