Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

DJ Workshop in Rotterdam

Details over dit uitje

Tijdens de DJ Workshop van Maasstad Events in Rotterdam gaat u onder begeleiding van een professionele DJ leren om de mooiste mixen te maken.

Passies volgen, dat is wat we tijdens deze workshop in ieder geval niet hoeven aan te leren.

Alle muziek en effecten om geweldige mixen te maken zijn aanwezig, maar u kunt natuurlijk ook uw eigen materiaal meenemen (vinyl, Ipod of CD). De beste apparatuur staat klaar om van alle muziek een prachtige track te maken waar de wenkbrauwen van Afrojack meteen van gaan glimlachen.

Leer hoe u meer haalt uit uw meegebracht vinyl, Ipod of CD en kom erachter hoe u de mooiste draaitafels moet bedienen. U krijgt een geavanceerde rondleiding door de wereld van de beroemde voorgangers. Onze professionele DJ's laten zien hoe ze draaien met CD’s, platen en usb. Beatmatchen is één van de basistechnieken die tijdens de workshop aan bod komt.

Verder is het belangrijk dat er een eigen sound en visie wordt ontwikkeld, dat u weet hoe u DJ-apparatuur aanstuurt en hoe u een DJ-set opbouwt. Inpluggen is nog maar het begin!

Na de workshop is het de taak om uzelf te promoten. Er komt nog veel bij kijken, maar gelukkig heeft u door het meedoen aan deze DJ-workshop van Maasstad Events een perfecte basis om verder te gaan!

Kijk ook eens naar onze Rapworkshop of workshop Videoclip opnemen! Bij Maasstad Events vindt u de workshop die bij u past!

Inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • Moderne DJ-apparatuur
  • Lesinhoud: Mixen, beatmatchen en DJ-set opzetten
  • Locatiehuur
  • Te boeken op jouw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan