Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Foto wandeling door Rotterdam

Details over dit uitje

Zomaar uit de losse pols een paar foto’s maken van Rotterdam kan altijd nog! Dit groepsuitje van Maasstad Events staat geheel in het teken van de mooiste gebouwen, architectuur en havengezichten van de stad. Samen met onze professionele gids gaan jullie naar plekken waar de mooiste kiekjes kunnen worden gemaakt. Zo leg je de hele ontdekkingstocht vast op beeld.

Of je nu geïnteresseerd bent in de nieuwste architectuur op de Kop van Zuid of het scheepvaartverkeer in de Nieuwe Maas, er komt tijdens deze rondleiding genoeg aan bod om je liefde voor Rotterdam verder ontwikkelen. Rotterdam heeft altijd iets grootstedelijks gehad, een eigenschap die je zeker ook op beeld kan vastleggen. Een lukraak selfie is niet verboden!

Reserveer deze speciale fotowandeling als je Rotterdam vooral visueel wilt ontdekken. De achtergrondverhalen van onze gids maken deze rondleiding compleet en voor herhaling vatbaar.

Inclusief:
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag of tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze fietsrondleiding? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Rotterdam with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Rotterdam.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan