Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Futureland vaart vanuit Rotterdam

Details over dit uitje

Groepsuitje organiseren met de hele familie? Maak een heerlijke rondvaart door de Rotterdamse haven en vaar rechtstreeks naar de tweede Maasvlakte. Met Maasstad Events vaar je in circa 3 uur naar de tweede Maasvlakte en langs alle nieuw opgerichte containerterminals, opgespoten zandvlakten en kademuren. Bekijk deze nieuwste aanwinst van de Rotterdamse haven met familie, vrienden of collega’s en maak van jullie dagje uit een echt wateravontuur.

Zes uur lang varen jullie over de drukste vaarwegen van Europa. De Rotterdamse haven is altijd een belevenis! Kwestie van even lekker uitwaaien en het panorama langs je heen laten glijden. Omdat de tweede Maasvlakte op het puntje van de haven ligt, zijn jullie wel even onderweg. Daarom serveren we op de heenreis een heerlijke lunch. Wilt u het arrangement verder uitbreiden. Dit is uiteraard mogelijk! Neem contact op met één van onze professionele medewerkers.

Programma-indicatie:

11.00 - 14.00 Vaart naar Futureland met lunch
14.00 - 15.00 Rondrit per bus over Futureland
15.00 - 18.00 Retourvaart naar Rotterdam

Inclusief:
  • Boothuur
  • Lunch aan boord
  • Entree voor de Futureland bustour

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan