Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get the Picture Winter Brunch in Rotterdam

Details over dit uitje

Ga actief uit in de winter en doe de Get the Picture Brunch in Rotterdam! Verken de stad met een fotospeurtocht en geniet van heerlijk eten tijdens dit winteruitje van Maasstad Events!

Geniet van een stadswandeling met fotografische momenten, een heerlijke brunch en een hoofdprijs. Bent u er klaar voor? U en uw gezelschap worden door een begeleider van Maasstad Events meegenomen naar drie verschillende restaurants om lekker te eten. Onderweg gaat u verschillende interessante, speciale en ludieke foto-opdrachten uitvoeren.

Wat is precies de bedoeling?

Maasstad Events regelt drie verschillende restaurants en in ieder etablissement geniet u van een ander culinair gerecht. Tussen de gerechten door gaat u samen met uw gezelschap op pad met een kaart van de stad, een fotokaart en een opdrachtenboekje. (een warme muts en sjaal raden wij aan!)

De verschillende teams moeten via de kaart de beste route zoeken en ondertussen foto's maken van de mooiste plekken en objecten die de Maasstad te bieden heeft.

U en uw gezelschap wordt in het laatste restaurant weer verwelkomt door de begeleider die onder genot van een verrukkelijk dessert zorgt voor een prijsuitreiking, uiteraard kan maar één team het beste zijn! Veel succes en veel plezier!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 14.45 Get The Picture deel 1
14.45 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 16.45 Get The Picture deel 2
16.45 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Professionele begeleiding
  • Een camera voor elk team
  • Teambuilding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 49,50 p.p. excl. BTW
15 - 29 personen € 47,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 44,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan