Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Goochel Workshop in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Goochel Workshop in Rotterdam

Simsalabim! Doe de Goochel Workshop van Maasstad Events in Rotterdam, met een gezellige ervaren goochelaar. We leren u in korte tijd de kneepjes van het goochelen.

Onze goochelaar staat paraat voor jullie gezelschap op een leuke locatie in hartje Rotterdam om jullie in te wijden in de geheimen van magie en de vingervlugge kneepjes van het goochelen.

Met het hele bedrijf, de familie of de schoolklas deze workshop doen. Het is gegarandeerd een succes. Voor ieder gezelschap heeft Maasstad Events speciale trucs op het programma staan om jullie omver te blazen!

Deze workshop is geschikt voor alle leeftijden. Onze professionele goochelaar zorgt uiteraard dat het voor iedereen te volgen is. Hij begint met een korte inleiding over zijn spannende vak. Vervolgens laat hij stapsgewijs de mooiste trucs zien die jullie daarna zelf gaan oefenen.

Tijdens deze leuke workshop zullen jullie inzicht verkrijgen in de psychologie achter het goochelen en leren wij je in korte tijd hoe je je handen goed moet gebruiken. Durft iemand uit jullie gezelschap zijn of haar mobieltje af te geven voor een leuke verdwijntruc?

Veel plezier!

Inclusief:
  • Professionele goochelaar
  • Locatie centrum Rotterdam
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.
Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan