Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Goochel Workshop in Rotterdam

Details over dit uitje

Simsalabim! Doe de Goochel Workshop van Maasstad Events in Rotterdam, met een gezellige ervaren goochelaar. We leren u in korte tijd de kneepjes van het goochelen.

Onze goochelaar staat paraat voor jullie gezelschap op een leuke locatie in hartje Rotterdam om jullie in te wijden in de geheimen van magie en de vingervlugge kneepjes van het goochelen.

Met het hele bedrijf, de familie of de schoolklas deze workshop doen. Het is gegarandeerd een succes. Voor ieder gezelschap heeft Maasstad Events speciale trucs op het programma staan om jullie omver te blazen!

Deze workshop is geschikt voor alle leeftijden. Onze professionele goochelaar zorgt uiteraard dat het voor iedereen te volgen is. Hij begint met een korte inleiding over zijn spannende vak. Vervolgens laat hij stapsgewijs de mooiste trucs zien die jullie daarna zelf gaan oefenen.

Tijdens deze leuke workshop zullen jullie inzicht verkrijgen in de psychologie achter het goochelen en leren wij je in korte tijd hoe je je handen goed moet gebruiken. Durft iemand uit jullie gezelschap zijn of haar mobieltje af te geven voor een leuke verdwijntruc?

Veel plezier!

Inclusief:
  • Professionele goochelaar
  • Locatie centrum Rotterdam
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan