Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Snert Smultram Tour in Rotterdam

Details over dit uitje

Een echt Rotterdams "snertbakkie" doen? Geniet van de altijd gezellige tram van Maasstad Events waar u kunt smullen van heerlijke snert!

Met een mooi gerestaureerde tram gaat u langs allerlei historische gebouwen en moderne bezienswaardigheden in het centrum van Rotterdam.

Ideaal voor een groepsuitje met de hele familie en een prima alternatief voor die ene verjaardag of dat bedrijfsuitje dat net even wat origineler en feestelijker moet zijn.

Tijdens de tramrit geniet u onder meer van een lekker vers gemaakt kopje erwtensoep, we proberen met zo weinig mogelijk trilling te rijden! Deze tramrit brengt een nostalgisch gevoel naar boven. De prachtig gerestaureerde tram biedt genoeg zitplaatsen (max. 54) voor ook de wat grotere personeelsfeestjes!

Rotterdam op een unieke manier verkennen? Deze rondleiding per tram maakt van uw uitje in Rotterdam een echte belevenis! De tram brengt u langs de moderne architectuur, de historische stadsdelen en het gezellige centrum. Dit originele uitje is perfect geschikt voor personeelsfeestjes, familie-uitjes of andere events.

Inclusief:
  • Tramhuur
  • Verse erwtensoep met brood
  • Rit door Rotterdam centrum
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

20 - 29 personen € 39,50 p.p. excl. BTW
30 - 39 personen € 34,50 p.p. excl. BTW
40 - > personen € 32,50 p.p. excl. BTW

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan