Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ijsjes Smultram Tour in Rotterdam

Details over dit uitje

Smullen van heerlijk ijs en de stad op een leuke manier verkennen? Geniet van de gezellige Ijsjes Smultram van Maasstad Events!

Met een prachtig gerestaureerde tram rijdt u in het centrum van Rotterdam langs verschillende historische gebouwen en moderne bezienswaardigheden.

Perfect geschikt voor een groepsuitje met de familie, een goed idee voor een onvergetelijke verjaardag of uw bedrijfsuitje dat net even wat ludieker en origineler moet zijn.

Tijdens deze gezellige tramrit gaat u onder meer genieten van heerlijk ijs en komt tijdens de rit een nostaligisch gevoel bij u naar boven. De prachtig gerestaureerde tram is ideaal voor een onvergetelijk personeelsfeestje!

Wilt u Rotterdam op een unieke manier leren kennen? Dan is deze rondleiding per tram in Rotterdam een ware belevenis! De tram brengt u langs de moderne architectuur, de historische stadsdelen en het gezellige centrum van de Maasstad. Dit originele uitje is geschikt als personeelsfeestjes, familie-uitjes of andere events.

Inclusief:
  • Tramhuur
  • Heerlijke sorbet tijdens de tramrit
  • Rit door Rotterdam centrum
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan