Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik Hou van Paps, Mams, Opa en Oma

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Ik Hou van Paps, Mams, Opa en Oma

Wilt u iets leuks vieren met Paps, Mams of Opa en Oma? Zet ze in 't zonnetje tijdens het Ik Hou van PMOO familie-uitje van Maasstad Events in Rotterdam!

Op een leuke, gezellige locatie in het centrum van Rotterdam gaat u samen met uw gezelschap een feestelijke, hilarische en liefdevolle quiz spelen die volledig in het teken staat van Pap, Mam, Oma of Opa. Een perfect idee voor Vaderdag, Moederdag, de verjaardag van je Opa of om het gouden huwelijk nog een tikkeltje feestelijker te maken. Een uniek uitje om de familiebanden weer eens helemaal aan te halen!

Onder begeleiding van de quizmaster van Maasstad Events gaat de hele familie vragen beantwoorden over diegene(n) die tijdens de Quiz centraal staat. De quiz wordt afgewisseld met leuke muziekfragmenten (uit zijn of haar tijd) en films of dia's. Zo komt de familie er eindelijk achter of Oma veel vriendjes had in haar jeugd, waarom Opa de koekjes altijd voor Oma verstopt en waar Paps in zijn vroegere jaren zijn hoogtevrees heeft opgelopen.

Hele kleine geheimen, maar het is net de goede informatie om ze op een grappige manier wat beter te leren kennen. Hilarisch, een beetje onthullend maar altijd ontroerend! Natuurlijk worden er ook een aantal vragen gesteld aan de jarige of de jubilaris zelf en ook over zijn of haar nazaten. Die vertonen zelf namelijk ook nogal wat interessante, gekke en onthullende karaktertrekjes. Hoe dan ook, na dit onvergetelijke dagje uit met de familie weet iedereen opeens een stuk meer van elkaar!

Inclusief:
  • Professionele begeleiding/quizmaster
  • Muziekfragmenten/beeldmateriaal
  • Feestelijk decor
  • Gezellige locatie in het centrum van Rotterdam
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 10,00 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.
Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan