9.5 /10 Trustpilot gebaseerd op 151 reviews
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik Hou van Paps, Mams, Opa en Oma

Details over dit uitje

Wilt u iets leuks vieren met Paps, Mams of Opa en Oma? Zet ze in 't zonnetje tijdens het Ik Hou van PMOO familie-uitje van Maasstad Events in Rotterdam!

Op een leuke, gezellige locatie in het centrum van Rotterdam gaat u samen met uw gezelschap een feestelijke, hilarische en liefdevolle quiz spelen die volledig in het teken staat van Pap, Mam, Oma of Opa. Een perfect idee voor Vaderdag, Moederdag, de verjaardag van je Opa of om het gouden huwelijk nog een tikkeltje feestelijker te maken. Een uniek uitje om de familiebanden weer eens helemaal aan te halen!

Onder begeleiding van de quizmaster van Maasstad Events gaat de hele familie vragen beantwoorden over diegene(n) die tijdens de Quiz centraal staat. De quiz wordt afgewisseld met leuke muziekfragmenten (uit zijn of haar tijd) en films of dia's. Zo komt de familie er eindelijk achter of Oma veel vriendjes had in haar jeugd, waarom Opa de koekjes altijd voor Oma verstopt en waar Paps in zijn vroegere jaren zijn hoogtevrees heeft opgelopen.

Hele kleine geheimen, maar het is net de goede informatie om ze op een grappige manier wat beter te leren kennen. Hilarisch, een beetje onthullend maar altijd ontroerend! Natuurlijk worden er ook een aantal vragen gesteld aan de jarige of de jubilaris zelf en ook over zijn of haar nazaten. Die vertonen zelf namelijk ook nogal wat interessante, gekke en onthullende karaktertrekjes. Hoe dan ook, na dit onvergetelijke dagje uit met de familie weet iedereen opeens een stuk meer van elkaar!

Inclusief:
  • Professionele begeleiding/quizmaster
  • Muziekfragmenten/beeldmateriaal
  • Feestelijk decor
  • Gezellige locatie in het centrum van Rotterdam
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan