Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Indoor Lasergamen in Rotterdam

Details over dit uitje
Indoor Lasergamen in Rotterdam

 

Daal af in het ruim van een groot schip en ga samen met je vrienden of collega’s lasergamen. Dat wordt hoe dan ook een spannend avontuur in één van de grootste drijvende Lasergame arena’s van ons land! Spanning en sensatie gegarandeerd want je wordt vanuit alle hoeken en gaten op de korrel genomen. Lasergamen in Rotterdam is het ultieme groepsuitje of bedrijfsuitje van Maasstad Events voor de echte durfal en doorzetters, voor iedereen die zijn middag of avond net even wat spannender wilt maken.

Per lasergame ronde kunnen er 20 personen tegelijkertijd gamen. Voordat jullie beginnen krijgen jullie allereerst even wat speluitleg over het schiettuig en jullie vesten. Belangrijk om te weten, wanneer ben je nu eigenlijk echt uitgeschakeld? Dan gaat het spel beginnen en hoor je sonar en watergeluiden waardoor het allemaal nog eens extra spannend wordt. Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere Lasergame spelronden (1 ronde = 15 minuten) te boeken, want je krijgt hoe dan ook de smaak te pakken….

Wilt u de dag op een leuke manier afsluiten? Dat kan natuurlijk neem contact op met Maasstad Events voor een compleet georganiseerd groepsuitje in Rotterdam!

Inclusief:
  • Speluitleg en enthousiaste begeleiding
  • Schiettuig en vesten
  • Spannende omgeving in ruim van een schip
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag of tijdstip

Programma-indicatie:

5 minuten uitleg
20 minuten ronde 1
20 minuten pauze
20 minuten ronde 2

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Maasstad Events? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken. Bekijk ook onze vrijgezellenfeest uitjes.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan