Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Indoor Lasergamen in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Indoor Lasergamen in Rotterdam

 

Daal af in het ruim van een groot schip en ga samen met je vrienden of collega’s lasergamen. Dat wordt hoe dan ook een spannend avontuur in één van de grootste drijvende Lasergame arena’s van ons land! Spanning en sensatie gegarandeerd want je wordt vanuit alle hoeken en gaten op de korrel genomen. Lasergamen in Rotterdam is het ultieme groepsuitje of bedrijfsuitje van Maasstad Events voor de echte durfal en doorzetters, voor iedereen die zijn middag of avond net even wat spannender wilt maken.

Per lasergame ronde kunnen er 20 personen tegelijkertijd gamen. Voordat jullie beginnen krijgen jullie allereerst even wat speluitleg over het schiettuig en jullie vesten. Belangrijk om te weten, wanneer ben je nu eigenlijk echt uitgeschakeld? Dan gaat het spel beginnen en hoor je sonar en watergeluiden waardoor het allemaal nog eens extra spannend wordt. Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere Lasergame spelronden (1 ronde = 15 minuten) te boeken, want je krijgt hoe dan ook de smaak te pakken….

Wilt u de dag op een leuke manier afsluiten? Dat kan natuurlijk! Neem contact op met Maasstad Events voor een compleet georganiseerd groepsuitje in Rotterdam!

Inclusief:
  • Speluitleg en enthousiaste begeleiding
  • Schiettuig en vesten
  • Spannende omgeving in ruim van een schip
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag of tijdstip

Programma-indicatie:

5 minuten uitleg
20 minuten ronde 1
20 minuten pauze
20 minuten ronde 2

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Maasstad Events? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken. Bekijk ook onze vrijgezellenfeest uitjes.

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan