Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kinderdijk – Get The Picture – Diner

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Kinderdijk – Get The Picture – Diner

Stap tijdens dit onvergetelijke arrangement aan boord van de Kinderdijk boot, speel het Get The Picture spel en sluit het uitje af met een heerlijk diner.

12.00 - 16.00 Kinderdijk

Stap maar aan boord van onze Kinderdijk boot. De vaartocht start over de Nieuwe Maas richting de Lek. Op de heenreis kunt u genieten van de prachtige omgeving van Rotterdam. Na ongeveer een uurtje varen meren we aan bij Kinderdijk. In het plaatsje Kinderdijk staan 19 molens die door UNESCO zijn uitgeroepen tot Wereld Erfgoed. De molens staan hier niet alleen maar voor de sier, maar worden nog steeds bewoond! Uiteraard kunt u rustig langs de molens slenteren. Tijdens de terugvaart kunt u genieten van de indrukwekkende skyline van de Maasstad.

16.00 - 18.00 Get The Picture

Na Kinderdijk gaat u een stadswandeling en speurtocht doen dwars door het centrum van de stad. Uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams van maximaal 8 personen. Elk team gaat op pad om zo veel mogelijk foto’s te maken van opdrachten die zijn meegegeven. Als een echte Edwin Smulders gaat u de mooiste plekjes van Rotterdam vastleggen!

18.00 - 21.30 Prijsuitreiking en diner

Na een bezoek aan Kinderdijk en het Get The Picture Spel gaat u dit onvergetelijke uitje culinair afsluiten met een heerlijk 3-gangen diner in een restaurant naar uw keuze!

Inclusief:
  • Entree salonboot en bezoek aan Kinderdijk
  • Get The Picture spel en begeleiding
  • 3-gangen diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Heeft u liever een privé vaart, catering op het schip of een gids mee tijdens het arrangement. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan