Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kinderdijk – Get The Picture – Diner

Details over dit uitje

Stap tijdens dit onvergetelijke arrangement aan boord van de Kinderdijk boot, speel het Get The Picture spel en sluit het uitje af met een heerlijk diner.

12.00 - 16.00 Kinderdijk

Stap maar aan boord van onze Kinderdijk boot. De vaartocht start over de Nieuwe Maas richting de Lek. Op de heenreis kunt u genieten van de prachtige omgeving van Rotterdam. Na ongeveer een uurtje varen meren we aan bij Kinderdijk. In het plaatsje Kinderdijk staan 19 molens die door UNESCO zijn uitgeroepen tot Wereld Cultuurmonument. De molens staan hier niet alleen maar voor de sier, maar worden nog steeds bewoond! Uiteraard kunt u rustig langs de molens slenteren. Tijdens de terugvaart kunt u genieten van de indrukwekkende skyline van de Maasstad.

16.00 - 18.00 Get The Picture

Na Kinderdijk gaat u een stadswandeling en speurtocht doen dwars door het centrum van de stad. Uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams van maximaal 8 personen. Elk team gaat op pad om zo veel mogelijk foto’s te maken van opdrachten die zijn meegegeven. Als een echte Edwin Smulders gaat u de mooiste plekjes van Rotterdam vast leggen!

18.00 - 21.30 Prijsuitreiking en diner

Na een bezoek aan de Kinderdijk en het Get The Picture Spel gaat u dit onvergetelijke uitje culinair afsluiten met een heerlijk 3-gangen diner in een restaurant naar uw keuze!

Inclusief:
  • Entree salonboot en bezoek aan Kinderdijk
  • Get The Picture spel en begeleiding
  • 3-gangen diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Heeft u liever een privé vaart, catering op het schip of een gids mee tijdens het arrangement. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan