9.5 /10 Trustpilot gebaseerd op 151 reviews
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kookworkshop in Rotterdam

Details over dit uitje

Kook tijdens de Kookworkshop van Maasstad Events de (Michelin)sterren van de hemel onder enthousiaste begeleiding in een kookstudio in Rotterdam.

Tijdens de workshop komt u alles te weten over de beste en lekkerste recepten. Vervolgens gaat u genieten van een gezellig diner met zelfgemaakte culinaire creaties!

Deze gezellige workshop is alleen geschikt voor echte artiesten die er geen potje van maken! Zet uw koksmuts maar op, want u gaat in teams een overheerlijk gerecht bereiden. De workshop begeleider geeft u uiteraard handige tips en aanwijzingen.

Het hoogtepunt van deze culinaire workshop is dat u de heerlijke gerechten ook gaat proeven! Lekker wijntje erbij! Eet smakelijk!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding en instructie
  • Handige afwasser
  • Goed keukengereedschap

Leuke optie:

Voor een meerprijs van € 8,00 p.p. excl. BTW kunt u de blackbox workshop doen. Hierbij kookt u niet een vooraf vastgesteld gerecht, maar gaat u in overleg met de chef een gerecht creëren met de beschikbare ingrediënten.

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan