Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Mooii vergaderen in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Mooii vergaderen in Rotterdam

Wilt u ontspannen vergaderen met collega's of zakenrelaties op een Mooii(e) locatie in Rotterdam? Reserveer dan het Mooii vergaderarrangement van Maasstad Events!

Met het Mooii vergaderarrangement van Maasstad Events reserveert u zo een dagdeel aan de altijd gezellige Oude Haven, inclusief een interessante rondleiding door het centrum van Rotterdam en een speciale lachworkshop om uw vergadersessie vrolijk af te sluiten.

10.00 - 12.00 Rondleiding Rotterdam

U wordt door onze professionele gids ontvangen op een handige locatie in het centrum. Daarna gaat u op stap om de laatste ontwikkelingen op het gebied van Leisure en Architectuur te ontdekken. Via de Willemsbrug of de Erasmusbrug kunt u het Noordereiland en de Entrepothaven bezoeken alsmede de Kop van Zuid.

12.00 - 16.00 Vergaderen

Maasstad Events regelt een multifunctionele vergaderruimte voor u. Dit is de perfecte locatie voor een rustige vergadering. U heeft de beschikking over een beamer met scherm, Wifi en een handige flipover

16.00 - 17.00 Lachworkshop

In de late namiddag organiseren wij voor u de enige echte Lachworkshop van Maasstad Events, een feestelijke afsluiting van uw dagje vergaderen in Rotterdam. Door fysieke bewegingen en speciale lach-'opwektechnieken', schudt u de 'happy hormonen' in uw lijf helemaal wakker en raakt u vanzelf in een stemming om te gieren. De lachwave en de groepsyell maken dit uur tot een energieke en hilarische workshop.

Inclusief:
  • Professionele gids
  • Huur vergaderzaal
  • Beamer + scherm
  • Flipover
  • Schrijfblokken en pennen
  • Koffie en thee buffet
  • Tafelwater
  • Muffins
  • Wifi
  • Lachworkshop

Tip:

Natuurlijk kunt u naast de Lachworkshop ook andere activiteiten plannen in Rotterdam. Maasstad Events beschikt over een enorm aanbod gezellige belevenissen die tijdens uw vergaderarrangement eenvoudig te realiseren zijn. Wat dacht u van onze rondvaarten, proeverijen, speurtochten en andere workshops om uw vergaderarrangement compleet te maken?

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan