Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Partyboot in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Partyboot in Rotterdam

Is er weer een familie-uitje of bedrijfsfeest op komst en wilt u dit graag vieren op een boot? Dan is 4 uur lang feesten op de Partyboot van Maasstad Events de perfecte oplossing!

Op het water van Rotterdam genieten van de lekkerste hapjes en drankjes! Wilt u een gezellig strijkorkest of een swingende DJ? Aan u de keus, alles is mogelijk!

Kabbelend vaart u samen met uw gezelschap over de Rotterdamse wateren en geniet u van de fraaie hoogbouw en prachtige skyline. Ondertussen is de crew bezig uw gezelschap geheel in de watten te leggen! Hiervan komt uw familiefeest of bedrijfsborrel helemaal tot leven! De Hollandse Bar en het buffet staan klaar en de party kan beginnen!

Wilt u een uniek themafeest op het water? In overleg kan dat geregeld worden inclusief aankleding en live muziek of een professionele DJ! Geniet bij dit uitje van de Rotterdamse skyline met heerlijke hapjes, een borrel en maak van uw feest op het water een dag om nooit te vergeten!

Inclusief:
  • Boothuur
  • Borrelnootjes en gefrituurde hapjes
  • 4 uur onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar
  • Koud/warm buffet (voor- en hoofdgerechten)
  • Dessert
  • Muziek
  • DJ
  • Crew en Captain
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

- Live Band
- Entertainment

Programma-indicatie:

18.00 - 18.30 Ontvangst en borrel
18.30 - 20.30 Buffet
20.30 - 22.00 Feest

Extra lang varen?:

Dat kan! Indien u bereid bent om een meerprijs te betalen kunt u de boot langer reserveren. U kunt de vaart per uur uitbreiden.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit vaararrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan