Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pralineren en Dineren in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Pralineren en Dineren in Rotterdam

Tijdens deze chocolade workshop van Maasstad Events, genaamd Pralineren en Dineren, leert u de lekkerste chocolaatjes maken!

Wij hebben voor u in Rotterdam deze workshop op het programma staan, zodat uw hele gezelschap de lekkerste chocolaatjes leert maken en er extra van geniet. De chocolaatjes zijn namelijk het lekkerste als u ze zelf heeft gemaakt!

Volgens eersteklas recept worden de fijne kneepjes van het vak door echte professionals aan u geleerd.

17.00 - 18.30 Pralineren

Hoe maak je de beste chocolaatjes? Wat is het verschil tussen melk en pure chocolade? Wat voor ingrediënten kunnen er allemaal gebruikt worden? Dit komt u allemaal te weten! Handig voor thuis als u weer eens iets nieuws wilt uitproberen. De speciale gietvormen en de subtiele kunst van het pralineren komen tijdens deze workshop uitgebreid aan bod.

19.00 - 21.30 Dineren

Na het pralineren, wordt het hoogst tijd voor een heerlijk culinair diner. Het nagerecht kan bestaan uit een heerlijk kopje koffie en niet te vergeten... een speciaal chocolaatje!

Inclusief:
  • Chocolade workshop onder begeleiding
  • 3-gangen diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van ons drank- arrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avondarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan