Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pralineren en Dineren in Rotterdam

Details over dit uitje

Tijdens deze chocolade workshop van Maasstad Events, genaamd Pralineren en Dineren, leert u de lekkerste chocolaatjes maken!

Wij hebben voor u in Rotterdam deze workshop op het programma staan, zodat uw hele gezelschap de lekkerste chocolaatjes leert maken en er extra van geniet. De chocolaatjes zijn namelijk het lekkerst als u ze zelf heeft gemaakt!

Volgens eersteklas recept worden de fijne kneepjes van het vak door echte professionals aan u geleerd.

17.00 - 18.30 Pralineren

Hoe maak je de beste chocolaatjes ? Wat is het verschil tussen melk en pure chocolade? Wat voor ingrediënten kunnen er allemaal gebruikt worden? Dit komt u allemaal te weten! Handig voor thuis als u weer eens iets nieuws wilt uitproberen. De speciale gietvormen en de subtiele kunst van het pralineren komen tijdens deze workshop uitgebreid aan bod.

19.00 - 21.30 Dineren

Na het pralineren, wordt het hoogst tijd voor een heerlijk culinair diner. Het nagerecht kan bestaan uit een heerlijk kopje koffie en niet te vergeten... een speciaal chocolaatje!

Inclusief:
  • Chocolade workshop onder begeleiding
  • 3-gangen diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van ons drank- arrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avondarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan