Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Puzzelfanaten arrangement

Details over dit uitje

Bent u een echte puzzelaar? Daarvoor kunt u natuurlijk ook bij Maasstad Events terecht met het Puzzelfanaten arrangement! Zes uur puzzelen in de mooiste stad van Nederland.

13.00 - 16.30 uur Puzzeltocht door Diergaarde Blijdorp

We starten de dag met een puzzeltocht door de leukste dierentuin van Nederland; Diergaarde Blijdorp! Jullie worden bij de ingang ontvangen door een enthousiaste begeleider die de tocht uit gaat leggen. Vervolgens worden jullie in teams verdeeld en daarna met de vragen op pad gestuurd. Kris kras door de Diergaarde kunnen jullie de antwoorden vinden. Dat wordt dus goed opletten! Aan het eind krijgen jullie een drankje aangeboden en is er even tijd om uit te rusten, zodat jullie je op kunnen opladen voor de volgende puzzeltocht!

16.30 - 19.00 uur Kris Kras OV tocht

Nadat jullie de dierentuin op je duimpje kennen is het tijd om Rotterdam nog eens verder te ontdekken. De begeleider zal het volgende spel uitleggen en dan worden er weer nieuwe opdrachten en een OV-kaart uitgereikt. Wederom aan jullie de taak om zo veel mogelijk vragen goed te beantwoorden, maar makkelijk maken we het niet. Aan jullie OV-kaart zit een tijdslimiet van 2 uur! Geen tijd te verspillen dus. Wie komt er uiteindelijk met de meeste goede antwoorden? Tijdens het diner zullen jullie het te weten komen.

19.00 - 21.30 uur Diner

We sluiten de dag af met een heerlijk diner in een restaurant naar keuze. Uiteraard kunnen jullie hier alle antwoorden nog eens met elkaar bespreken. De begeleider zal uiteraard ook het winnende team of teams uitroepen. Wie gaat er met de hoofdprijs vandoor?

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding tijdens de speurtochten
  • Entree Diergaarde Blijdorp
  • Speurtocht benodigdheden
  • Eén drankje na de Blijdorp tocht
  • Een 2-uurs kaartje voor het openbaar vervoer
  • Een prijs voor het winnende team
  • Eén drankje na afloop van de Kris Kras OV-tocht
  • Diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan