Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Puzzelfanaten arrangement

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Puzzelfanaten arrangement

Bent u een echte puzzelaar? Daarvoor kunt u natuurlijk ook bij Maasstad Events terecht met het Puzzelfanaten arrangement! Zes uur puzzelen in de mooiste stad van Nederland.

13.00 - 16.30 uur Puzzeltocht door Diergaarde Blijdorp

We starten de dag met een puzzeltocht door de leukste dierentuin van Nederland; Diergaarde Blijdorp! Jullie worden bij de ingang ontvangen door een enthousiaste begeleider die de tocht uit gaat leggen. Vervolgens worden jullie in teams verdeeld en daarna met de vragen op pad gestuurd. Kris kras door de Diergaarde kunnen jullie de antwoorden vinden. Dat wordt dus goed opletten! Aan het eind krijgen jullie een drankje aangeboden en is er even tijd om uit te rusten, zodat jullie je op kunnen opladen voor de volgende puzzeltocht!

16.30 - 19.00 uur Kris Kras OV tocht

Nadat jullie de dierentuin op je duimpje kennen is het tijd om Rotterdam nog eens verder te ontdekken. De begeleider zal het volgende spel uitleggen en dan worden er weer nieuwe opdrachten en een OV-kaart uitgereikt. Wederom aan jullie de taak om zo veel mogelijk vragen goed te beantwoorden, maar makkelijk maken we het niet. Aan jullie OV-kaart zit een tijdslimiet van 2 uur! Geen tijd te verspillen dus. Wie komt er uiteindelijk met de meeste goede antwoorden? Tijdens het diner zullen jullie het te weten komen.

19.00 - 21.30 uur Diner

We sluiten de dag af met een heerlijk diner in een restaurant naar keuze. Uiteraard kunnen jullie hier alle antwoorden nog eens met elkaar bespreken. De begeleider zal uiteraard ook het winnende team of teams uitroepen. Wie gaat er met de hoofdprijs vandoor?

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding tijdens de speurtochten
  • Entree Diergaarde Blijdorp
  • Speurtocht benodigdheden
  • Eén drankje na de Blijdorp tocht
  • Een 2-uurs kaartje voor het openbaar vervoer
  • Een prijs voor het winnende team
  • Eén drankje na afloop van de Kris Kras OV-tocht
  • Diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 10,00 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan