Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rib Experience Rotterdam

Details over dit uitje

De RIB Experience van Maasstad Events in Rotterdam laat iedereen genieten van het heerlijke gevoel om met 350PK en 100 km per uur over het water te scheren. Hét avontuur voor stoere mannen die van snelheid houden en voor moedige dames die graag hun haren in de wind gooien. Deze Rigid Inflatable Boat weet van elk uitje in de Rotterdamse haven een belevenis te maken. Beproef de snelheid van deze opgevoerde turbo-rubberboot, die elke golf kan weerstaan.

Deze sportieve vaartocht voor waterliefhebbers voert langs de Erasmusbrug, Hotel New York, SS Rotterdam, CruiseTerminal, Veerhaven, Lloydskwartier richting Schiedam. U raast met grote snelheid langs binnenvaartschepen en springt over hekgolven. Zelf de havenpolitie heeft moeite om ons bij te houden. Maar dat maakt ons plezier alleen maar groter! We kunnen vanaf diverse locaties afvaren, afhankelijk van de wensen die u heeft.

Meer weten over de gezellige, sportieve en avontuurlijke boottochten van Maasstad Events of een bedrijfsevent boeken met een spelprogramma? Bekijk onze tientallen spelprogramma's en boek die gezellige middag of avond in het enige echte Manhattan aan de Maas.

Inclusief:
  • Ophalen en afzetten
  • R.I.B. varen met ervaren schipper
  • Zwemvesten
  • Brandstof
  • Professionele begeleiding
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Belangrijk:

Op de RIB-experience boot kunnen maximaal 10 deelnemers.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit vaararrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan