9.5 /10 Trustpilot gebaseerd op 151 reviews
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondvaart Schiedam – Steptocht – Diner

Details over dit uitje

Leuk uitstapje met familie of vrienden? Dan is de combinatie van een Rondvaart, Steptocht en Diner het perfecte uitje!

12.00 - 15.30 Rondvaart Schiedam

Stap aan het begin van dit onvergetelijke arrangement aan boord van een prima uitgeruste rondvaartboot waarmee u rustig ronddobbert langs de schitterende havengebieden en historische centra van Schiedam en Delfshaven.

Tijdens de rondvaart varen we over de Schie langs het mooie historische centrum van Schiedam. In Delfshaven stapt u even van boord om het pittoreske centrum te bezoeken. Na een kleine stadswandeling varen wij uw gezelschap weer terug.

15.45 - 17.45 Steptocht

Even lekker door Rotterdam zwieren onder leiding van een professionele gids op een hip vervoersmiddel is niet alleen leuk, maar ook nog eens goed voor hart- en bloedvaten! Samen met een gids komt u langs de mooiste gebouwen van de stad en leert u Rotterdam goed kennen.

18.00 - 21.00 Diner

Na een inspannende dag is het natuurlijk ook tijd om deze op een goede manier af te sluiten! U gaat samen met uw gezelschap genieten van een heerlijk diner.

Maak van uw bedrijfsuitje of dagje Rotterdam een complete belevenis! Vaar met ons mee, leer de stad kennen en geniet van e

Inclusief:
  • Boothuur
  • Rondvaart door de Rotterdamse Haven
  • Steptocht
  • Gids
  • Diner
  • Te boeken op uw gewenste dag!

De prijs voor groepen vanaf 44 personen kunt u aanvragen bij de medewerkers van Maasstad Events in verband met het inzetten van een tweede boot.

Extra lang varen?:

Dat kan! Indien u bereid bent om een meerprijs te betalen kunt u de boot langer reserveren. U kunt de vaart per uur uitbreiden.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Een gids huren voor uw boottocht?:

Wilt u misschien een ervaren gids reserveren zodat u uitleg krijgt over de prachtige plekken waar u langs vaart? Bespreek uw wensen met onze professionele medewerkers.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan