Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondvaart Schiedam – Steptocht – Diner

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Rondvaart Schiedam – Steptocht – Diner

Leuk uitstapje met familie of vrienden? Dan is de combinatie van een Rondvaart, Steptocht en Diner het perfecte uitje!

12.00 - 15.30 Rondvaart Schiedam

Stap aan het begin van dit onvergetelijke arrangement aan boord van een prima uitgeruste rondvaartboot waarmee u rustig ronddobbert langs de schitterende havengebieden en historische centra van Schiedam en Delfshaven.

Tijdens de rondvaart varen we over de Schie langs het mooie historische centrum van Schiedam. In Delfshaven stapt u even van boord om het pittoreske centrum te bezoeken. Na een kleine stadswandeling varen wij uw gezelschap weer terug.

15.45 - 17.45 Steptocht

Even lekker door Rotterdam zwieren onder leiding van een professionele gids op een hip vervoersmiddel is niet alleen leuk, maar ook nog eens goed voor hart- en bloedvaten! Samen met een gids komt u langs de mooiste gebouwen van de stad en leert u Rotterdam goed kennen.

18.00 - 21.00 Diner

Na een inspannende dag is het natuurlijk ook tijd om deze op een goede manier af te sluiten! U gaat samen met uw gezelschap genieten van een heerlijk diner.

Maak van uw bedrijfsuitje of dagje Rotterdam een complete belevenis! Vaar met ons mee, leer de stad kennen en geniet van e

Inclusief:
  • Boothuur
  • Rondvaart door de Rotterdamse Haven
  • Steptocht
  • Gids
  • Diner
  • Te boeken op uw gewenste dag!

De prijs voor groepen vanaf 44 personen kunt u aanvragen bij de medewerkers van Maasstad Events in verband met het inzetten van een tweede boot.

Extra lang varen?:

Dat kan! Indien u bereid bent om een meerprijs te betalen kunt u de boot langer reserveren. U kunt de vaart per uur uitbreiden.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Een gids huren voor uw boottocht?:

Wilt u misschien een ervaren gids reserveren zodat u uitleg krijgt over de prachtige plekken waar u langs vaart? Bespreek uw wensen met onze professionele medewerkers.

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.
Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan