9.5 /10 Trustpilot gebaseerd op 151 reviews
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rotterdam Experience

Details over dit uitje

Rotterdam optimaal beleven? Daar hebben we natuurlijk ook een arrangement voor bedacht. Boek nu de Rotterdam Experience en beleef een dag in Rotterdam om nooit te vergeten.

13.30 - 15.30 Cocktail workshop

We beginnen vandaag met een bodem te leggen voor gezelligheid. Dit doen we met een cocktail workshop. In twee uur krijgen jullie uitleg over de producten, het shaken en de verschillende cocktails. Daarna is het natuurlijk aan jullie om ook zelf een aantal cocktails produceren en te proeven.

15.30 - 17.00 Cursus Plat Rotterdams

Aangezien jullie na de cocktail workshop toch al in een melige bui zijn, doen wij er nog een schepje bovenop. Jullie worden vergezeld door een rasechte Rotterdammer die jullie de kneepjes van de Rotterdamse taal gaat bijbrengen. Hoe spreek je het uit, hoe schrijf je het en uiteraard horen jullie ook typisch Rotterdamse straattaal.

17.15 - 18.45 Historische Tramrit

Nadat jullie je verstaanbaar kunnen maken in Rotterdam, wordt het tijd om een tramhalte op te zoeken. Wij geven het arrangement ook nog eens een historisch tintje door middel van een rondrit met de Historische Tram. Het materiaal is inmiddels minimaal 60 jaar oud en zal jullie alle highlights van Rotterdam laten zien.

19.00 - 22.00 Diner bij Herman den Blijker

De tramrit eindigt in het architectonische middelpunt van Nederland, op Kop van Zuid. Daar zullen jullie, als klap op de vuurpijl verwend worden door (de koks van) Herman den Blijker met een heerlijk 4 gangen chefs menu. Iets wat je meegemaakt moet hebben als je Rotterdam bezoekt.

Inclusief:
  • Cocktail workshop
  • Cursus Plat Rotterdam door een ras Rotterdammer
  • Historische tram
  • 4 gangen chefs menu bij Herman den Blijker
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Reserveringen voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan