Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rotterdam Experience

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Rotterdam Experience

Rotterdam optimaal beleven? Daar hebben we natuurlijk ook een arrangement voor bedacht. Boek nu de Rotterdam Experience en beleef een dag in Rotterdam om nooit te vergeten.

13.30 - 15.30 Cocktail workshop

We beginnen vandaag met een goede bodem aan gezelligheid. Dit doen we door middel van een cocktail workshop. In twee uur tijd krijgen jullie uitleg over de producten, het shaken en de verschillende cocktails. Daarna is het aan jullie om zelf een aantal cocktails te produceren en proeven.

15.30 - 17.00 Cursus Plat Rotterdams

Aangezien jullie na de cocktail workshop toch al in een melige bui zijn, doen wij er nog een schepje bovenop. Jullie worden vergezeld door een rasechte Rotterdammer die jullie de kneepjes van de Rotterdamse taal gaat bijbrengen. Hoe spreek je het uit, hoe schrijf je het en uiteraard horen jullie ook typisch Rotterdamse straattaal.

17.15 - 18.45 Historische Tramrit

Nadat jullie je verstaanbaar kunnen maken in Rotterdam, wordt het tijd om een tramhalte op te zoeken. Wij geven het arrangement een historisch tintje door middel van een rondrit met de Historische Tram. Het materiaal is inmiddels minimaal 60 jaar oud en zal jullie alle highlights van Rotterdam laten zien.

19.00 - 22.00 3 gangen Diner

De tramrit eindigt in het architectonische middelpunt van Nederland, op Kop van Zuid. Daar zullen jullie, als klap op de vuurpijl verwend worden met een heerlijk 3 gangen diner. Iets wat je meegemaakt moet hebben als je Rotterdam bezoekt.

Inclusief:
  • Cocktail workshop
  • Cursus Plat Rotterdam door een ras Rotterdammer
  • Historische tram
  • 3 gangen diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Reserveringen voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan