Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rotterdam en Kinderdijk

Details over dit uitje

Als je in het buitenland vraagt om Nederland te omschrijven. Dan hoor je: molens! Vandaag bekijkt u ze met Maasstad Events tijdens een boottocht van Rotterdam naar Kinderdijk.

11.00 - 11.30 Koffie en gebak

We starten deze dag met een heerlijk kopje koffie en een vers stuk gebak.

12.00 - 16.00 Kinderdijk

Stap maar aan boord van onze Kinderdijk boot. We starten onze vaartocht over de Nieuwe Maas richting de Lek. Op de heenreis kunt u genieten van Rotterdam, de prachtige omgeving en een heerlijke broodjes lunch. Na ongeveer een uurtje varen meren we aan bij Kinderdijk. In het plaatsje Kinderdijk staan maar liefst 19 molens. Deze zijn door UNESCO uitgeroepen tot Wereld Cultuurmonument. Deze molens staan hier niet alleen voor de sier, maar worden nog steeds bewoond en uiteraard kunt u rustig langs de molens slenteren. Zodra we Rotterdam weer in varen kunt u genieten van de imposante skyline!

16.00 - 18.00 City tour Rotterdam

Na de rondvaart staat uw enthousiaste Maasstad Events gids klaar om u door deze prachtige stad te leiden. De verhalen over de stad kunnen non stop doorgaan, maar uiteraard loopt de gids langs de hoogtepunten van de stad en vertelt zo nu en dan ook nog een leuke anekdote. We bekijken de indrukwekkende (winkel-)binnenstad van Rotterdam met de Coolsingel, het Hofplein, het Schouwburgplein, de Meent en het Beursplein met de Koopgoot. Uiteraard ziet u vast wel van allerlei verschillende plekken de markante Erasmusbrug.

18.00 - 19.00 Borrel

Geniet aan het eind van de dag van een heerlijke borrel en praat gezellig na over alles wat u gezien heeft.

Als u het op prijs stelt, kunnen we deze heerlijke dag afsluiten met een vorstelijk diner in een restaurant in Rotterdam of ergens onderweg.

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:
  • Entree salonboot en bezoek Kinderdijk
  • Broodjes lunch
  • Professionele gids tijdens de rondleiding, met jarenlange ervaring
  • Te boeken op iedere dag en tijdstip!

Heeft u liever een privé vaart of een gids mee tijdens het hele arrangement. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan