Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rotterdam en Kinderdijk

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Rotterdam en Kinderdijk

Als je in het buitenland vraagt om Nederland te omschrijven. Dan hoor je: molens! Vandaag bekijkt u ze met Maasstad Events tijdens een boottocht van Rotterdam naar Kinderdijk.

11.00 - 11.30 Koffie en gebak

We starten deze dag met een heerlijk kopje koffie en een vers stuk gebak.

12.00 - 16.00 Kinderdijk

Stap maar aan boord van onze Kinderdijk boot. We starten onze vaartocht over de Nieuwe Maas richting de Lek. Op de heenreis kunt u genieten van Rotterdam, de prachtige omgeving en een heerlijke broodjes lunch. Na ongeveer een uurtje varen meren we aan bij Kinderdijk. In het plaatsje Kinderdijk staan maar liefst 19 molens. Deze zijn door UNESCO uitgeroepen tot Wereld Cultuurmonument. Deze molens staan hier niet alleen voor de sier, maar worden nog steeds bewoond en uiteraard kunt u rustig langs de molens slenteren. Zodra we Rotterdam weer in varen kunt u genieten van de imposante skyline!

16.00 - 18.00 City tour Rotterdam

Na de rondvaart staat uw enthousiaste Maasstad Events gids klaar om u door deze prachtige stad te leiden. De verhalen over de stad kunnen non stop doorgaan, maar uiteraard loopt de gids langs de hoogtepunten van de stad en vertelt zo nu en dan ook nog een leuke anekdote. We bekijken de indrukwekkende (winkel-)binnenstad van Rotterdam met de Coolsingel, het Hofplein, het Schouwburgplein, de Meent en het Beursplein met de Koopgoot. Uiteraard ziet u vast wel van allerlei verschillende plekken de markante Erasmusbrug.

18.00 - 19.00 Borrel

Geniet aan het eind van de dag van een heerlijke borrel en praat gezellig na over alles wat u gezien heeft.

Als u het op prijs stelt, kunnen we deze heerlijke dag afsluiten met een vorstelijk diner in een restaurant in Rotterdam of ergens onderweg.

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:
  • Entree salonboot en bezoek Kinderdijk
  • Broodjes lunch
  • Professionele gids tijdens de rondleiding, met jarenlange ervaring
  • Te boeken op iedere dag en tijdstip!

Heeft u liever een privé vaart of een gids mee tijdens het hele arrangement. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan