9.5 /10 Trustpilot gebaseerd op 151 reviews
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rotterdamse Quizzz

Details over dit uitje

Als jullie alles over Rotterdam denken te weten of juist jullie basiskennis over de stad willen bijspijkeren, boek dan de Rotterdamse Quiz van Maasstad Events. Samen met onze enthousiaste quizmaster maak je van jullie groepsuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje een feestelijk gebeuren in de mooiste stad van Nederland.

Uiteraard gaan we veel verder dan vragen over de Rotterdamse haven, architecten die in Rotterdam gebouwd hebben en Rotterdamse BN-ers. De Rotterdamse Quiz is een gekke, grappige en verrassende 'potpourri' van vragen voor iedereen die echt wenst te integreren in onze bruisende havenstad!!

Als jullie wat van Rotterdam willen begrijpen, dan is het hoofdstukje WOII zeker belangrijk. Dat bouwen de Rotterdammers in het bloed zit, is namelijk niet zomaar ontstaan. En wat te denken van de Rotterdamse straatcultuur, bekende rappers, straatmuzikanten, nachtburgemeesters en al die andere personen en artiesten die Rotterdam op de kaart hebben gezet? In teams gaan jullie strijden om onze prachtige hoofdprijs. Wie gaat er met de winst naar huis?

Inclusief:
  • Professionele quizmaster
  • Diverse quizrondes en muziekfragmenten
  • Gezellige locatie hartje Rotterdam
  • Prachtige prijs voor het winnende team
  • Op uw gewenste dag en tijdstip te boeken!

Uiteraard zorgen we ook voor een aantal Rotterdamse hits, die je als beginnend of gevorderde Rotterdam fan moet kennen.

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze quiz? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan