Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rotterdamse Quizzz

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Rotterdamse Quizzz

Als jullie alles over Rotterdam denken te weten of juist jullie basiskennis over de stad willen bijspijkeren, boek dan de Rotterdamse Quiz van Maasstad Events. Samen met onze enthousiaste quizmaster maak je van jullie groepsuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje een feestelijk gebeuren in de mooiste stad van Nederland.

Uiteraard gaan we veel verder dan vragen over de Rotterdamse haven, architecten die in Rotterdam gebouwd hebben en Rotterdamse BN-ers. De Rotterdamse Quiz is een gekke, grappige en verrassende 'potpourri' van vragen voor iedereen die echt wenst te integreren in onze bruisende havenstad!!

Als jullie wat van Rotterdam willen begrijpen, dan is het hoofdstukje WOII zeker belangrijk. Dat bouwen de Rotterdammers in het bloed zit, is namelijk niet zomaar ontstaan. En wat te denken van de Rotterdamse straatcultuur, bekende rappers, straatmuzikanten, nachtburgemeesters en al die andere personen en artiesten die Rotterdam op de kaart hebben gezet? In teams gaan jullie strijden om onze prachtige hoofdprijs. Wie gaat er met de winst naar huis?

Inclusief:
  • Professionele quizmaster
  • Diverse quizrondes en muziekfragmenten
  • Gezellige locatie hartje Rotterdam
  • Prachtige prijs voor het winnende team
  • Op uw gewenste dag en tijdstip te boeken!

Uiteraard zorgen we ook voor een aantal Rotterdamse hits, die je als beginnend of gevorderde Rotterdam fan moet kennen.

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 10,00 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze quiz? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan