Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Segway Tour Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Segway Tour Rotterdam

Bij Maasstad Events boek je de mooiste Segway tours, dé manier om ontspannen Rotterdam te verkennen! Of je nu een stukje met die gave tweewieler over de Erasmusbrug wit gaan rijden of juist de omgeving van Stadion Feyenoord wilt bekijken, het is allemaal mogelijk. Een Segway Tour is het perfecte groepsuitje of bedrijfsuitje als je van wat avontuur en een beetje evenwichtskunst houdt. Er is eigenlijk maar één voorwaarde; je moet wel rechtop blijven staan.

Voordat jullie opstappen zal onze segway-instructeur jullie het een en ander voordoen. Hoe stap je erop, hoe geef je gas en hoeveel gas geef je eigenlijk? En wat doe je bij een stoeprand en een steile helling, gewoon doortuffen? Na deze kleine introductie van ongeveer 15 minuten neemt onze instructeur jullie mee via een speciale route door de stad. Je kunt kiezen uit de volgende tours:

75 minuten durende tours:

- Erasmusbrug Tour (inbegrepen)
- Markthal Tour (meerprijs € 2,50 p.p. excl. BTW)

120 minuten durende tours:

- Toeristische Tour (meerprijs € 10,50 p.p. excl. BTW)

Per tour is er een capaciteit van 27 personen. Indien jullie met een grotere groep de segway tour willen doen, dan worden hier bezorgkosten voor extra segway's in rekening gebracht. Is de groep kleiner dan 27 personen, dan is het mogelijk dat er andere deelnemers aansluiten.

Beschikbare tijden:

- 11.00 uur
- 12.30 uur
- 14.00 uur
- 15.30 uur
- 17.00 uur

Inclusief:
  • Instructie bediening Segway
  • Enthousiaste begeleiding en gids tijdens de tour
  • Complete route langs diverse bezienswaardigheden 75 of 120 minuten

Belangrijk:

Om een segway te mogen bereiden dien je minimaal 16 jaar of ouder te zijn. Een rijbewijs is niet nodig.

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Maasstad Events? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan