Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Shop Till You Drop tour in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Shop Till You Drop tour in Rotterdam

Dagje uit in Rotterdam met vriendinnen of collega's? Tijdens de 'Shop till you drop' tour van Maastad Events ontdekt u de leukste plekken om te winkelen in Rotterdam.

Chique modezaken wisselen we af met gezellige boetiekjes. Buiten die fameuze koopgoot zijn er tal van leuke straten en pleinen waar jullie naar nog nooit zijn geweest. Onze professionele gids brengt jullie hele gezelschap tijdens deze rondleiding naar alle bekende en minder bekende shops en vertelt ondertussen wat hier allemaal te vinden is.

De Meent en de Lijnbaan staan bekend om hun enorme mix van winkels, boetiekjes en modezaken. Maar er is nog veel meer te beleven als jullie van 'highspeed' shoppen houden. In de Hoogstraat, de Zwart Jansstraat alsmede de Kruiskade en de Aert van Nesstraat vinden jullie allerlei gezellige winkels, allemaal met hun eigen karakter. Dit gezellige groepsuitje staat onder leiding van ons eigen Maasstad winkelexpert, iemand met bijzonder veel ervaring in het vinden van de meest trendy en hippe winkels in de stad.

Op stap met onze shopspecialiste door Rotterdam betekent niet dat jullie samen met haar tientallen Rotterdamse winkels snel in en uitstappen. Aan het eind van de tour brengen we jullie weer naar een gewenste plek, zodat jullie zelf na de tour los kunnen gaan! Ook als jullie op zoek zijn naar een specifieke zaak of een speciaal item, vraag het onze shopspecialiste, zij weet waar het allemaal te vinden is!

Inclusief
  • Enthousiaste begeleiding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Tip:

Willen jullie na de shoptour nog iets leuks beleven en staat één van jullie vriendinnen op het punt in het huwelijkbootje te stappen? Misschien is de The Wedding Planner in Rotterdam iets voor jullie? Kijk ook eens naar al onze andere vrijgezellenfeesten voor een uniek dagje Rotterdam!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Rotterdam with a professional tourguide?:

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Rotterdam.

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan