Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

Shop Till You Drop tour in Rotterdam

Details over dit uitje

Dagje uit in Rotterdam met vriendinnen of collega's? Tijdens de 'Shop till you drop' tour van Maastad Events ontdekt u de leukste plekken om te winkelen in Rotterdam.

Chique modezaken wisselen we af met gezellige boetiekjes. Buiten die fameuze koopgoot zijn er tal van leuke straten en pleinen waar jullie naar nog nooit zijn geweest. Onze professionele gids brengt jullie hele gezelschap tijdens deze rondleiding naar alle bekende en minder bekende shops en vertelt ondertussen wat hier allemaal te vinden is.

De Meent en de Lijnbaan staan bekend om hun enorme mix van winkels, boetiekjes en modezaken. Maar er is nog veel meer te beleven als jullie van 'highspeed' shoppen houden. In de Hoogstraat, de Zwart Jansstraat alsmede de Kruiskade en de Aert van Nesstraat vinden jullie allerlei gezellige winkels, allemaal met hun eigen karakter. Dit gezellige groepsuitje staat onder leiding van ons eigen Maasstad winkelexpert, iemand met bijzonder veel ervaring in het vinden van de meest trendy en hippe winkels in de stad.

Op stap met onze shopspecialiste door Rotterdam betekent niet dat jullie samen met haar tientallen Rotterdamse winkels snel in en uitstappen. Aan het eind van de tour brengen we jullie weer naar een gewenste plek, zodat jullie zelf na de tour los kunnen gaan! Ook als jullie op zoek zijn naar een specifieke zaak of een speciaal item, vraag het onze shopspecialiste, zij weet waar het allemaal te vinden is!

Inclusief
  • Enthousiaste begeleiding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Tip:

Willen jullie na de shoptour nog iets leuks beleven en staat één van jullie vriendinnen op het punt in het huwelijkbootje te stappen? Misschien is de The Wedding Planner in Rotterdam iets voor jullie? Kijk ook eens naar al onze andere vrijgezellenfeesten voor een uniek dagje Rotterdam!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Rotterdam with a professional tourguide?:

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Rotterdam.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan