Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sushi Workshop in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Sushi Workshop in Rotterdam

Maasstad Events organiseert de Sushi Workshop in Rotterdam op een gezellige, culinaire locatie in Rotterdam met echte Sushi-specialisten!

Of het nu gaat om Tekka Maki, California Maki of een Maguro Temaki, onze Sushi chefs weten u alles uit te leggen over deze populaire, maar ook heerlijke Japanse kookkunst.

De Sushirestaurants schieten in Nederland als paddenstoelen uit de grond en niet voor niets natuurlijk. Wilt u met familie of vrienden zelf aan de slag om ook thuis heerlijke sushi te kunnen maken, dan is deze workshop het ultieme kookavontuur voor u!

In de Japanse keuken is verse vis niet weg te denken, maar ook de presentatie van deze heerlijke kleine hapjes vormt een belangrijk onderdeel tijdens deze workshop. Een klein hapje rijst, met daarop of daartussen de overige ingrediënten, waaronder rauwe vis of andere zeevruchten, maar ook gaar gemaakte vis, gebakken ei, of verschillende groenten. Het smaakt altijd naar meer.

Jullie professionele begeleider geven handige tips om uw eigen sushigerechten tot in detail te bereiden en er ook nog mooi uit te laten zien ook.

Uiteraard worden na de workshop de hapjes mooi op tafel geserveerd en kan iedereen uitgebreid proeven van dit culinaire hoogstandje. Eet smakelijk!

Inclusief:
  • Gezellige locatie Rotterdam
  • Les materiaal
  • Het proeven en meenemen van zelfgemaakte sushi
  • Een glaasje Sake bij de afsluiting
  • Enthousiaste begeleiding Sushi-chef
  • 2 drankjes per persoon
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan