9.5 /10 Trustpilot gebaseerd op 151 reviews
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sushi Workshop in Rotterdam

Details over dit uitje

Maasstad Events organiseert de Sushi Workshop in Rotterdam op een gezellige, culinaire locatie in Rotterdam met echte Sushi-specialisten!

Of het nu gaat om Tekka Maki, California Maki of een Maguro Temaki, onze Sushi chefs weten u alles uit te leggen over deze populaire, maar ook heerlijke Japanse kookkunst.

De Sushirestaurants schieten in Nederland als paddenstoelen uit de grond en niet voor niets natuurlijk. Wilt u met familie of vrienden zelf aan de slag om ook thuis heerlijke sushi te kunnen maken, dan is deze workshop het ultieme kookavontuur voor u!

In de Japanse keuken is verse vis niet weg te denken, maar ook de presentatie van deze heerlijke kleine hapjes vormt een belangrijk onderdeel tijdens deze workshop. Een klein hapje rijst, met daarop of daartussen de overige ingrediënten, waaronder rauwe vis of andere zeevruchten, maar ook gaar gemaakte vis, gebakken ei, of verschillende groenten. Het smaakt altijd naar meer.

Jullie professionele begeleider geven handige tips om uw eigen sushigerechten tot in detail te bereiden en er ook nog mooi uit te laten zien ook.

Uiteraard worden na de workshop de hapjes mooi op tafel geserveerd en kan iedereen uitgebreid proeven van dit culinaire hoogstandje. Eet smakelijk!

Inclusief:
  • Gezellige locatie Rotterdam
  • Les materiaal
  • Het proeven en meenemen van zelfgemaakte sushi
  • Een glaasje Sake bij de afsluiting
  • Enthousiaste begeleiding Sushi-chef
  • 2 drankjes per persoon
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan