Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Ratrace 88 in Rotterdam

Details over dit uitje

The Ratrace 88 van Maasstad Events is een combinatie van Wie is de Rat en Crazy 88, waar knotsgekke opdrachten uitgevoerd worden in Rotterdam!

De Ratrace 88 van Maasstad Events is een spel, dat uitermate geschikt is voor mensen die echt willen gieren! Er zit wel een addertje onder het gras... Binnen het gezelschap is een saboteur aan het werk die het gezellige uitje in de soep wilt laten lopen! Vervelende Rat!

U wordt in het centrum van Rotterdam opgesplitst in verschillende teams en op pad gestuurd met 10 belachelijk hilarische opdrachten. De uitvoering van de opdrachten zal als bewijs vastgelegd moeten worden op de filmcamera binnen de aangegeven tijd! Kortom; welk team voert alle opdrachten het beste en het uitbundigst uit? En het snelst natuurlijk! En welk team zal na afloop de Rat ontmaskeren?

De spel-opdrachten zijn verschillend. Optreden als straatmuzikant of bij wildvreemde mensen aanbellen voor een kopje koffie? De exacte inhoud houden we nog even geheim! Ga er maar wel van uit dat het opdrachten zullen zijn die u nog nooit eerder gedaan heeft. Tijdens dit spel komt u niet meer bij van het lachen!

Inclusief:
  • Begeleiding
  • 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie of thee)
  • Filmcamera's tijdens het spel
  • Teambuilding
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Crazy filmpjes digitaal toegestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Beleef je uitje nu met korting!

We kunnen de opdrachten aanpassen aan de wensen van de groep, van een beetje idioot tot héél idioot!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan