Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Ratrace 88 in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
The Ratrace 88 in Rotterdam

The Ratrace 88 van Maasstad Events is een combinatie van Wie is de Rat en Crazy 88, waar knotsgekke opdrachten uitgevoerd worden in Rotterdam!

De Ratrace 88 van Maasstad Events is een spel, dat uitermate geschikt is voor mensen die echt willen gieren! Er zit wel een addertje onder het gras... Binnen het gezelschap is een saboteur aan het werk die het gezellige uitje in de soep wilt laten lopen! Vervelende Rat!

U wordt in het centrum van Rotterdam opgesplitst in verschillende teams en op pad gestuurd met 10 belachelijk hilarische opdrachten. De uitvoering van de opdrachten zal als bewijs vastgelegd moeten worden op de filmcamera binnen de aangegeven tijd! Kortom; welk team voert alle opdrachten het beste en het uitbundigst uit? En het snelst natuurlijk! En welk team zal na afloop de Rat ontmaskeren?

De spel-opdrachten zijn verschillend. Optreden als straatmuzikant of bij wildvreemde mensen aanbellen voor een kopje koffie? De exacte inhoud houden we nog even geheim! Ga er maar wel van uit dat het opdrachten zullen zijn die u nog nooit eerder gedaan heeft. Tijdens dit spel komt u niet meer bij van het lachen!

Inclusief:
  • Begeleiding
  • 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie of thee)
  • Filmcamera's tijdens het spel
  • Teambuilding
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Crazy filmpjes digitaal toegestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Beleef je uitje nu met korting!

We kunnen de opdrachten aanpassen aan de wensen van de groep, van een beetje idioot tot héél idioot!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan