Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Uitgebreide Fietstocht in Rotterdam

Details over dit uitje

Rotterdam van A tot Z ontdekken doe je bij Maasstad Events uiteraard ook op de fiets. De stad is nogal groot, dus via de Kop van Zuid door het centrum rijden kan beter op een tweewieler gebeuren. Bovendien fietst onze professionele gids met jullie mee om de diverse bezienswaardigheden van allerlei leuke en interessante verhalen te voorzien. Je hebt ook geen tomtom nodig wat de gids weet precies welke route het mooiste is. Of je nu houdt van de nieuwste architectuur of juist van de haven, tijdens deze fietstocht komt het allemaal aan bod!

Ontspannen met collega’s of vrienden Rotterdam verkennen? Reserveer deze uitgebreide 3 uur durende fietstocht en ontdek weer eens waar de stad beroemd van is geworden.

Inclusief:
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Comfortabele fietsen
  • 1 drankje per persoon tijdens de pauze (bier, fris, huiswijn, koffie en thee)
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag of tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze fietsrondleiding? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Rotterdam with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Rotterdam.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan