Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Bodypainting in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Workshop Bodypainting in Rotterdam

Zin om eens het lichaam van je vriend of vriendin te verfraaien? Tijdens de workshop bodypainting van Maasstad Events laten we je aan de hand van een thema de mooiste creaties maken. Gezellig voor dat dagje uit, vrijgezellenfeestje of een verjaardag. We nemen je mee naar een gezellige locatie in Rotterdam waar onder leiding van een professional iedereen wordt voorzien van bijpassende kleuren.

 

Alles ligt voor je klaar om als een moderne Rembrandt op het maagdelijke canvas van je vriend of vriendin de mooiste ontwerpen te maken. Jullie worden bij aanvang van deze workshop ontvangen met een lekker kopje koffie of thee en bespreken het thema met jullie begeleider. Na een tijdje weet je de sponsjes en penselen als een volleerde bodypainter te gebruiken.

 

Uiteraard wordt iedereen apart gefotografeerd en kan er ook een leuke groepsfoto worden gemaakt. De foto’s krijgen jullie op CD toegestuurd. Na afloop wordt onder het genot van een glaasje prosecco pas echt duidelijk welke artiest zijn of haar beste beentje heeft voorgezet.   

Inclusief:

– Enthousiaste begeleiding/ ervaren bodypaintster
– Verf, penselen, sponsjes en andere materialen
– Koffie en thee
– Hapjes gedurende de workshop
– Fotoshoot
– CD met de mooiste foto’s nagestuurd
– Glaasje prosecco na afloop
– Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

 

Is het tijd voor een gezellige en verrassende workshop met familie of vrienden in of rond het centrum van Rotterdam? De workshops van Maasstad Events zitten boordevol creatieve uitspattingen!  

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken.

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan