9.5 /10 Trustpilot gebaseerd op 151 reviews
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Capoeira Dansen in Rotterdam

Details over dit uitje

Kom helemaal Braziliaans tot leven met deze acrobatische dans tijdens de Workshop Capoeira Dansen van Maasstad Events, in hartje Rotterdam!

Capoeira is een oude Braziliaanse vecht-dans waarbij aanvals- en verdedigingstechnieken worden uitgewisseld. De dans ziet eruit als een als een combinatie van draaitrappen en acrobatische bewegingen. Het is dan ook bij uitstek geschikt om starre spieren lekker losjes te maken!

De professionele Capoeira-dansers laten zien hoe belangrijk het is om een aantal bewegingen goed te coördineren. U wilt natuurlijk niet verstrengeld raken in uw eigen benen! Tijdens de workshop zijn er opzwepende Braziliaanse deuntjes te horen en uw gezelschap maakt de leukste en gekste bewegingen!

Deze workshop is perfect voor een ludiek vrijgezellenfeest of een uitje zomaar tussendoor. De Capoeira dans zorgt er voor dat u zich verlost voelt van de zwaartekracht en dat u de hele dag vrolijk in het rond loopt (met misschien een heel klein beetje spierpijn?) Veel dans plezier!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Locatie
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan