Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop fotografie in Rotterdam

Details over dit uitje

Maasstad Events heeft nu een leuke workshop waarbij jullie in korte tijd leren hoe je de mooiste plekjes op de gevoelige plaat vast kan leggen. Met de workshop fotografie ben je in no-time een heuse top fotograaf.

We starten deze dag met een korte inleiding. Daarbij krijgen jullie natuurlijk gelijk al diverse tips hoe je de mooiste foto's kan maken. Later kunnen jullie deze tips direct toepassen bij het maken van de foto's. Er worden onder andere portretfoto's van elkaar gemaakt en uiteraard wordt er ook een rondje door de Maasstad gelopen om de mooiste kiekjes te maken. Om te zorgen dat de kwaliteit snel verbetert krijgen jullie direct van de cursusbegeleider feedback. Foto's nemen is natuurlijk niet te leren uit een boekje, vandaar dat je zo vaak mogelijk moet oefenen om het zo goed mogelijk te kunnen.

Per workshop kunnen 20 personen deelnemen, om voldoende aandacht aan de deelnemers te kunnen verdelen. Voor grotere groepen is het mogelijk om elkaar af te wisselen en dit te combineren met een ander arrangement.

Veel plezier!

Inclusief:
  • Workshop begeleider
  • Te boeken de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Bij de workshop zijn geen camera's inclusief. Deze dienen jullie zelf mee te nemen. (pocketcamera, spiegelreflex of tablet)

Prijs:

éénmalig € 349,50 excl. 21% BTW - per groep, maximaal 20 personen

Reservering voor grotere groepen:

Bent u met meer dan 20 personen? Dan is het natuurlijk mogelijk om een 'afwissel arrangement' te organiseren in combinatie met een ander arrangement uit ons aanbod.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan