9.5 /10 Trustpilot gebaseerd op 151 reviews
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Ijssculpturen maken in Rotterdam

Details over dit uitje

Voor de diehards die niet bang zijn voor een beetje kou is de workshop IJssculpturen van Maasstad Events in Rotterdam een perfect uitje!

Ijskoud, maar heel gezellig is deze workshop, die volledig in het teken staat van prachtige transparante beeldhouwwerken en veel creatieve ideeën!

Deze workshop is geschikt voor schoolklassen, groepen en dagjes uit met vrienden of familie. Aan u de taak om gezamenlijk strakke ijsblokken om te vormen in schitterende sculpturen!

Voordat u aan het werk gaat, zult u van onze begeleiders uitleg krijgen over de techniek van het beeldhouwen met ijs. Er zal veel aandacht besteed worden aan de verschillende gereedschappen en hoe u en uw gezelschap het gekozen thema het best kan uitwerken. Eerst een schets op papier is altijd handig voordat het blok ijs wordt aangeraakt.

Vervolgens trekt u de handschoenen aan en gaat u aan de slag met beitel, hamer en gaat het daadwerkelijke schaven en schuren beginnen.

Het mooiste ijssculptuur ontvangt natuurlijk de enige echte hoofdprijs. Laat uw creatieve gedachten de vrije loop en geniet van deze verrassende workshop van Maasstad Events!

Inclusief:
  • Welkom door begeleiders
  • Uitleg over gereedschap en maken schetsen
  • Sculptuur maken en ijscarven
  • Buitenlocatie

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereidt bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan