Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crime City Tablet Game op Katendrecht

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Crime City Tablet Game op Katendrecht

Tijd voor een spelletje!!! Speel nu samen met Maasstad Events het spannende virtuele Crime City Game spel op Katendrecht, waarbij we jullie team een boost zullen geven door middel van een hypermodern stadsspel met tablets. Welk team bevat doorgewinterde criminelen?

Hoe steekt het spel in elkaar? Het doel van dit spel is eigenlijk heel eenvoudig: verzamel zoveel mogelijk centen! Jullie terroriseren met de handlangers Katendrecht. Kraak de verschillende kluizen, beroof jullie tegenstanders en verzamel op verschillende plekken wapens. Jullie kunnen vast na dit spel direct aan de slag als een professionele straatbende.

Uiteraard is de politie op de hoogte van jullie aanwezigheid op Katendrecht. Wanneer jullie gepakt worden is er maar één mogelijkheid, en dat is de politie omkopen. Goed contact met jullie groepsleden via de bijgeleverde portofoons is van groot belang, om de buit zo groot mogelijk te krijgen.

Uiteraard kunnen jullie gedurende het spel zicht houden op de bankrekening van de concurrentie, waardoor u precies weet wanneer uw team een stapje harder moet lopen. Dit zal resulteren in een bloedstollende race door de stad. Criminele activiteiten zullen wij nooit stimuleren, maar dit is toch de kans om uw vingers er eens aan te branden!

Aan het eind van de strijd ontvangen we jullie weer in een Katendrechtse gelegenheid voor een welverdiend drankje en de prijsuitreiking. We zetten de beste straatrovers natuurlijk graag in het zonnetje.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie of thee)
  • GPS Tablets
  • Teambuilding
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan