Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crime City Tablet Game op Katendrecht

Details over dit uitje

Tijd voor een spelletje!!! Speel nu Maasstad Events het spannende virtuele Crime City Game spel op Katendrecht, waarbij we jullie team eens een boost zullen geven door middel van een hypermodern stadsspel met tablets. Welk team zijn doorgewinterde criminelen.

Hoe steekt het spel in elkaar? Het doel van dit spel is eigenlijk heel eenvoudig: verzamel zoveel mogelijk centen! Jullie terroriseren met de handlangers Katendrecht. Kraak de verschillende kluizen, beroof jullie tegenstanders en verzamel op verschillende plekken wapens. Jullie kunnen vast na dit spel direct aan de slag als een professionele straatbende.

Uiteraard is de politie op de hoogte van jullie aanwezigheid op Katendrecht. Wanneer jullie gepakt worden is er maar één mogelijkheid, en dat is de politie omkopen. Goed contact met jullie groepsleden via de bijgeleverde portofoons is van groot belang, om de buit zo groot mogelijk te krijgen.

Uiteraard kunnen jullie gedurende het spel zicht houden op de bankrekening van de concurrentie, waardoor u precies weet wanneer uw team een stapje harder moet lopen. Dit zal resulteren in een bloedstollende race door de stad. Criminele activiteiten zullen wij nooit stimuleren, maar dit is toch de kans om uw vingers er eens aan te branden!

Aan het eind van de strijd ontvangen we jullie weer in een Katendrechtse gelegenheid voor een welverdiend drankje en de prijsuitreiking. We zetten natuurlijk de beste straatrovers graag in het zonnetje.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie of thee)
  • GPS Tablets
  • Teambuilding
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan