Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

Ik Hou Van Holland Quiz in Rotterdam

Details over dit uitje

Allerlei vragen over echte Hollandse hits passeren de revue tijdens de Ik Hou Van Holland Quiz in Rotterdam!

Maasstad Events zorgt met de Ik Hou van Holland quiz voor top entertainment van de bovenste plank. Met diverse spelonderdelen en uiteraard verschillende Hollandse krakers maken wij uw spel tot een waar feest.

We spelen het spel in verschillende teams, zodat jullie met elkaar de strijd aan kunnen gaan om als beste team uit de bus te komen. Elk team speelt uiteraard dezelfde rondes en onze eigen Linda de Mol zorgt voor een strenge, maar rechtvaardige beoordeling. Vragen over artiesten, over hun vrouw, over een vermeende minnares, enfin, u kunt het zo gek niet bedenken of uw kennis over echte Hollandse kaskrakers wordt getest!

Uiteraard gaat het spel niet alleen over muziek. Jullie spelling kwaliteiten en algemene kennis over ons Kikkerlandje wordt uiteraard ook getest. Een tipje van de sluier; weet u waar de eerste metro geopend werd? U denkt zeker in Amsterdam, maar nee hoor het is gewoon bij ons in Rotterdam!

Geniet ervan!

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Decor
  • Rad
  • Kostuums en oranje attributen
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie hartje Rotterdam
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze quiz? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan