Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

Services

Artiesten
Maasstad Events heeft verschillende contacten met allerlei leuke Rotterdamse artiesten. Deze artiesten hebben een ruime ervaring en zorgen gegarandeerd voor een gezellig uitje! Zo hebben wij onder andere cabaretiers, accordeonisten, komedianten, zangacts, goochelaars, dance-acts, drive-in shows en animatorden. En, als u dat wilt, kunnen wij zelfs presentatoren voor u regelen die de avond voor u gezellig ‘aan elkaar kletsen’! U zegt het maar en Maasstad Events regelt het voor u!
Lees meer
Bijzonder drukwerk
Wilt u uw bedrijfslogo op een polo, sweater, t-shirt of cap? Als u dat wenst, kan Maasstad Events bijzonder drukwerk regelen bij uw uitje. Erg handig om u als team te onderscheiden en bijvoorbeeld 4 verschillende kleuren t-shirts te bedrukken. Geweldig en fantastisch als herinnering!
Lees meer
Comfortabele boot
Wilt u bij uw uitje of arrangement een comfortabele boot huren? Maasstad Events werkt samen met een aantal gerenomeerde rederijen en bedreven schippers in Roterdam. U kunt kiezen uit een zeer uitgebreid aanbod van onder andere partyschepen en rondvaartboten, tegen zeer scherpe tarieven!
Lees meer
Foto- en/of videoreportage
Maasstad Events weet als geen ander dat er vaak één of twee deelnemers van uw gezelschap niet optimaal kunnen genieten van de dag, omdat zij alles moeten fotograferen of filmen. Dat is erg zonde en vanaf nu niet meer nodig! Laat een onvergetelijke foto- en/of videoreportage maken van uw uitje of arrangement!
Lees meer
Geheel verzorgde catering
Wilt u tijdens uw uitje of arrangement een volledig verzorgde catering? Maasstad Events werkt samen met veschillende cateraars in Rotterdam en omgeving. Hierdoor is er altijd wel een cateraar tussen die precies biedt wat uw wensen zijn tegen een messcherp tarief!
Lees meer
Gemakkelijk en veilig betalen
Bij Maasstad Events kunt u op allerlei eenvoudige en veilige manieren betalen, bijvoorbeeld via de factuur die u standaard bij de bevestiging van uw uitje ontvangt. Deze dient u na ontvangst binnen 14 dagen te hebben voldaan.
Lees meer
Hotel
Bij Maasstad Events is het mogelijk om een hotel te boeken. Lekker uitslapen in een luxe hotelkamer na een vermoeiend dagje Rotterdam of uitgerust wakker worden op de plaats van uw arrangement of uitje? Bij Maasstad Events is weinig onmogelijk!
Lees meer
Luxe touringcar
Een luxe touringcar boeken bij uw uitje of arrangement? Maasstad Events zorgt ervoor dat u geen last heeft van parkeertarieven, milieuperikelen en discussies over wie de bob moet zijn! Wij bieden u namelijk de mogelijkheid om u vanaf uw ‘thuisbasis’ op een comfortabele manier te laten vervoeren naar een van onze evenementen in Rotterdam!
Lees meer
Parkeeradvies
Als u met eigen vervoer naar een uitje of evenement wilt komen, geeft Maasstad Events u advies om te parkeren in en transferium in de parkeergarages van de stad.
Lees meer
Restaurant
Door onze goede samenwerking met lokale horeca kunnen wij u een groot aanbod aan uitstekende restaurants bieden. Deze gelegenheden liggen natuurlijk op de leukste plekjes van Rotterdam! Reserveer daarom meteen een restaurant bij uw uitje of arrangement!
Lees meer
Tickets
Reserveer hier meteen uw toegangskaarten en tickets! Maasstad Events heeft goede samenwerkingsverbanden met allerlei musea in Rotterdam. Hierdoor kunnen wij regelmatig gebruik maken van speciale tarieven. Daar kan u dan weer veel plezier aan beleven! Dat scheelt u veel geregel en geld!
Lees meer
Verzekeringen
Huisbrand Events (en haar gelieerde ondernemingen) biedt u de mogelijkheid om uw gezelschap en het door u gekozen evenement goed te verzekeren. In samenwerking met Europeesche Verzekeringen bieden wij u de volgende verzekering.
Lees meer

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan