Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Vraag en antwoord
Helaas zijn er geen resultaten gevonden voor deze zoekopdracht.
Hulp nodig? Neem contact met ons op!
Vragen
Kunnen de uitjes enkel in het Nederlands verzorgd worden of ook in andere talen?
De gidsen van Maasstad Events spreken meerdere talen, vrijwel alle arrangementen, evenementen, rondleidingen en spellen zijn in diverse talen te boeken.
Wij komen met onze groep niet aan het minimaal aantal deelnemers, kunnen wij alsnog een evenement boeken?
Dat is uiteraard geen probleem, echter moeten wij wel het minimum aantal personen in rekening brengen, wegens onze inkoop. Overleg de mogelijkheden met één van onze medewerkers!
Waar in Rotterdam starten de arrangementen?
De uitjes van Maasstad Events beginnen allemaal in het centrum van de stad. Hierbij kunt u denken aan Beursplein of de Coolsingel, maar dit is natuurlijk geheel naar wens aan te passen. Uw gezelschap wordt natuurlijk tijdig op de hoogte gesteld van het exacte startpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Wij werken op basis van beschikbaarheid. Dit houdt in dat wij de beschikbaarheid zullen controleren wanneer u aangeeft te willen reserveren.
Hoe laat beginnen de uitjes van Maasstad Events eigenlijk?
Dat is geheel naar uw wens! Uiteraard zijn de tijden deels afhankelijk van van het door u gekozen arrangement, maar niets is onmogelijk!
Is het mogelijk om aan te sluiten bij arrangementen van andere groepen?
Het is helaas niet mogelijk om aan te sluiten bij een andere groep. Maasstad Events organiseert de uitjes enkel voor privé groepen, volledig op maat gemaakt. Dit is de reden dat andere groepen niet kunnen aansluiten bij andere arrangementen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van de ene locatie naar de andere?
De gidsen van Maasstad Events kunnen u begeleiden van punt A naar punt B (tenzij de afstand zeer kort is). U ontvangt altijd een routebeschrijving van ons zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Maasstad Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Is het mogelijk om een brochure en prijsopgaaf te ontvangen?
Bij Maasstad Events maken wij geen gebruik van brochures. Wel betrekken wij u graag bij het samenstellen van uw ideale arrangement, geheel op maat gemaakt natuurlijk! Dit is de reden dat wij geen prijslijsten kunnen toesturen, alles is immers afhankelijk van uw wensen! We stellen graag een persoonlijke offerte voor u op, waarin uw ideeën zullen terugkomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons uitje betalen.
Na de verzending van de factuur, dient deze betaald te worden binnen 14 dagen na ontvangst.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan