9.5 /10 Trustpilot gebaseerd op 151 reviews
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Flikken Rotterdam

Details over dit uitje

Ga als echte detectives op pad en los een geheimzinnig moordmysterie op tijdens Flikken Rotterdam van Maasstad Events! Dit groepsuitje laat zien wie van jullie vrienden of collega's de beste rechercheur is. Tijdens deze spannende speurtocht gaan jullie op zoek naar het moordwapen én de moordenaar. In onderzoeksteams en met een dossier op zak zoeken jullie naar aanwijzingen om daarmee een lugubere moordzaak op te lossen.

Flikken Rotterdam is echt teamwork. Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende onderzoeksteams die allemaal hetzelfde dossier mee krijgen. Via verschillende opdrachten zullen jullie meer informatie krijgen over het moordwapen, de moordlocatie en de moordenaar.

Was het een brute afrekening gepleegd door Vladimir Barbarov of is de bekendste huurmoordenaar van Rotterdam weer actief? Jullie doen zelf een eigen sporenonderzoek en weten aan de hand van de verschillende clue’s hopelijk het mysterie te ontmaskeren.....

Na twee uur puzzelen staat er een welverdiend drankje op jullie te wachten. Jullie begeleider checkt ondertussen of het dossier afgesloten kan worden, doordat jullie de moordenaar achterhaald hebben.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een welverdiende drankje na afloop
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelprogramma's. Informeer naar de mogelijkheden!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan