Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat? in Rotterdam

Details over dit uitje

Je gezelschap wordt gegarandeerd een hecht team bij het Wie is de Rat uitje! Jullie zullen allemaal fantastische opdrachten uitvoeren terwijl de ander het spel wilt saboteren! Wie is de beste rat en wie uiteindelijk de winnaar? Bij het Wie is de Rat uitje beslis je dit voor eens en altijd.

Wie is de Rat Rotterdam is gebaseerd op het tv-programma Wie is de Mol. Bij Wie is de Mol voeren een aantal bekende Nederlanders spectaculaire opdrachten uit, ergens op de wereld. Echter is er één kandidaat die de opdrachten saboteert, oftewel de mol!Wie is de Rat wordt gespeeld in het hart van de Maasstad, een moderne stad, met veel hoogbouw en een echte skyline. Beleef een leuk avontuur in het centrum van Rotterdam en maak van uw uitje een echte belevenis!Het spel draait voornamelijk om teambuilding. Het beste team moet alle opdrachten binnen de tijd volbrengen en uiteraard de Rat identificeren. Na afloop van het spel wordt het beste team in het zonnetje gezet en zullen zij de enige echte 'Wie is de Rat' hoofdprijs ontvangen. Lukt het jullie om de rat te ontmaskeren?Het spannende Wie is de Rat Spel in Rotterdam is ideaal om te houden als vrijgezellenfeest, groepsuitje of familie uitje. Ook als je op zoek bent naar leuke teambuilding activiteiten is dit een erg leuk bedrijfsuitje/teamuitje. Lukt het jouw team om de rat te ontmaskeren? Naast dat je dan écht een kei bent, krijg je dan ook een hele mooie prijs.Wist je dat je het Wie is de Rat spel in Rotterdam kunt combineren met lunch? Hierbij hebben we eerst ontvangst met koffie, waarna we een heerlijke lunch voor je hebben. Mocht je geen koffie willen? Bier fris wijn zijn natuurlijk ook geen probleem, zolang jullie het maar naar je zin hebben!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie of thee)
  • Teambuilding
  • Prijs voor het beste team en de Rat
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Beleef dit uitje nu met korting!

Reservering voor kleinere groepen:

Heb je niet het minimaal aantal deelnemers om dit leuke uitje te doen? Niet getreurd! contact ons zo snel mogelijk en samen komen we tot een oplossing! Dit kan bijvoorbeeld de volgende zijn: Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kun je ook gewoon voor minder personen uitjes in Rotterdam boeken!Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uiteraard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te bestellen.Wie is de Rat uitjes Rotterdam kan gespeeld worden op jouw gewenste dag en tijdstip. Wij organiseren al je uitjes op maat! Neem hiervoor contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte op maat aan. Het spannende stadsspel Wie Is De Rat Rotterdam zal jullie als groep nog lang bijblijven!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan