Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat? in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Wie is de Rat? in Rotterdam

Je gezelschap wordt gegarandeerd een hecht team bij het Wie is de Rat uitje! Jullie zullen allemaal fantastische opdrachten uitvoeren terwijl de ander het spel wilt saboteren! Wie is de beste rat en wie uiteindelijk de winnaar? Bij het Wie is de Rat uitje beslis je dit voor eens en altijd.

Wie is de Rat Rotterdam is gebaseerd op het tv-programma Wie is de Mol. Bij Wie is de Mol voeren een aantal bekende Nederlanders spectaculaire opdrachten uit, ergens op de wereld. Echter is er één kandidaat die de opdrachten saboteert, oftewel de mol!Wie is de Rat wordt gespeeld in het hart van de Maasstad. Een moderne stad, met veel hoogbouw en een echte skyline. Beleef een leuk avontuur in het centrum van Rotterdam en maak van uw uitje een echte belevenis!Het spel draait voornamelijk om teambuilding. Het beste team moet alle opdrachten binnen de tijd volbrengen en uiteraard de Rat identificeren. Na afloop van het spel wordt het beste team in het zonnetje gezet en zullen zij de enige echte 'Wie is de Rat' hoofdprijs ontvangen. Lukt het jullie om de rat te ontmaskeren?Het spannende Wie is de Rat Spel in Rotterdam is ideaal om te houden als vrijgezellenfeest, groepsuitje of familie uitje. Ook als je op zoek bent naar leuke teambuilding activiteiten is dit een erg leuk bedrijfsuitje/teamuitje. Lukt het jouw team om de rat te ontmaskeren? Naast dat je écht een kei bent, krijg je dan ook een hele mooie prijs.Wist je dat je het Wie is de Rat spel in Rotterdam kunt combineren met lunch? Hierbij hebben we eerst ontvangst met koffie, waarna we een heerlijke lunch voor je hebben. Mocht je geen koffie willen? Bier fris wijn zijn natuurlijk ook geen probleem, zolang jullie het maar naar je zin hebben!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie of thee)
  • Teambuilding
  • Prijs voor het beste team en de Rat
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Beleef dit uitje nu met korting!

Reservering voor kleinere groepen:

Heb je niet het minimaal aantal deelnemers om dit leuke uitje te doen? Niet getreurd! contact ons zo snel mogelijk en samen komen we tot een oplossing! Dit kan bijvoorbeeld de volgende zijn: Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kun je ook gewoon voor minder personen uitjes in Rotterdam boeken!Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uiteraard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te bestellen.Wie is de Rat uitjes Rotterdam kan gespeeld worden op jouw gewenste dag en tijdstip. Wij organiseren al je uitjes op maat! Neem hiervoor contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte op maat aan. Het spannende stadsspel Wie Is De Rat Rotterdam zal jullie als groep nog lang bijblijven!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan