Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

Kies uit 2 vergaderlocaties in Rotterdam

Ben je op zoek naar een vergaderlocaties Rotterdam, maar weet je niet waar je moet beginnen met zoeken? Geen zorgen! Wij helpen je met alle liefde op weg, zodat jij een vergadering kunt houden op een bijzondere locatie in Rotterdam. Benieuwd naar onze vele geschikte vergaderlocaties? Kijk dan snel hieronder en maak een keuze.

Stel al je vragen aan Jeroen!
Filter
Budget
700
Aantal personen
Type uitje

Waarom Rotterdam?

Wij krijgen regelmatig de vraag: Waarom vergaderen in Rotterdam? Deze vraag is simpel te beantwoorden, Rotterdam is dé business stad van Nederland! Dit komt voornamelijk door de gunstige ligging van de stad. Door de oude haven is de stad namelijk gemakkelijk bereikbaar voor groot scheepsverkeer. Daarnaast is de verbinding met het Openbaar Vervoer ook picobello geregeld. Het Rotterdam centraal station sluit goed aan bij de rest van de stad en daardoor ben je in een wip op de zakelijke bijeenkomst.

Unieke locaties voor iedere vergadering

Wij hebben verschillende soorten vergaderlocaties voor je uitgezocht. Dit zijn zowel inspirerende locaties geschikt voor landelijke vergaderen, maar ook voor een kleine groep hebben we verschillende vergaderlocaties Rotterdam. Samen met jou kiezen we de perfecte locatie voor elke soort meeting!

Lunch je mee?

Uiteraard zorgen we ook voor een heerlijke lunch, want je kan natuurlijk geen belangrijke gesprekken voeren op een lege maag. Daarnaast hebben we voldoende koffie, thee en andere drankjes tot je beschikking. Zoals je wel merkt is alles tot in de puntjes voor je verzorgd bij de vergaderlocatie in Rotterdam!

Welke bijzondere locatie kies jij?

Wij begrijpen dat het lastig is om de juiste keuze te maken tussen de vergaderlocaties, daarom kan je ons altijd bellen of mailen. Samen zorgen we ervoor dat je de juiste optie kiest. Om deze keuze toch iets makkelijker te maken willen we graag één vergaderlocatie Rotterdam eruit pikken, de SS Rotterdam.

SS Rotterdam, nog steeds een icoon!

Dit schip ligt in de omgeving Rotterdam bij de havens. Dit iconische schip was hét vervoersmiddel tussen Nederland en Amerika vroeger. De SS Rotterdam is tegenwoordig één van onze inspirerende vergaderlocaties, waar belangrijke beslissingen worden genomen. Met uitzicht op de mooie haven kan het bijna niet anders dan dat die belangrijke overeenkomst er komt!

Alle vergaderlocaties in Rotterdam zijn bereikbaar met het Openbaar Vervoer vanaf het centraal station, zodat je niet te laat hoeft te komen op de meeting.

Service van Maasstad Events

Op zoek naar bijzondere vergaderlocaties in Rotterdam maar kun je de unieke locatie niet vinden in ons overzicht? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag met het organiseren van een inspirerende en informatieve dag in Rotterdam. Aan de hand van je wensen en eisen zoeken we naar inspirerende locaties op maat. Daarnaast kan je ons ook de organisatie voor een complete dag toevertrouwen, ook voor andere arrangementen!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan