9.5 /10 Trustpilot gebaseerd op 151 reviews
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

PubQuiz in Rotterdam

Details over dit uitje

Een prachtige mix van actuele vragen over BN-ers en recente gebeurtenissen inclusief de mooiste geluidsfragmenten, welkom bij de meest interactieve quiz van Nederland, de PubQuiz van Maasstad Events. Wij laten u tijdens uw groepsuitje of bedrijfsuitje in Rotterdam genieten van een oergezellig quiz vol ludieke vragen en denderende lachsalvo's. U speelt deze quiz in koppels of teams met een lekker biertje of wijntje op tafel.

Op een gezellige locatie in Rotterdam laten wij u de mooiste muziekfragmenten horen. U gaat de uitvoerende artiest raden, de titel van het nummer en nog een paar andere details. Vervolgens gaat u uw kennis over BN-ers eens even scherpslijpen en doet u een rondje Hints waarin u de antwoorden in geheel eigen stijl moet zien uit te beelden.

Onze Quizpresentator staat al te trappelen om dit gezellige, interactieve spelprogramma voor je in goede banen te leiden. Neem gerust een gezelschap mee dat wel in is voor een competitieve quiz en misschien wordt je wel het winnende team. Veel plezier!

Inclusief:
  • Een super enthousiaste Quizpresentator
  • Geluidsfragmenten en interactieve opdrachten
  • Een prijs voor de winnaar of het winnende koppel
  • Een sfeervolle locatie in het centrum van Rotterdam
  • Te boeken op de door u gewenste dag of tijdstip

Handige Tip:

Niet telkens je knip hoeven trekken om je eten en drinken af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kun je gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij je onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo kom je achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan! Ook kan je de pub quiz boeken als pubquiz dinerspel.

Reservering voor kleinere groepen:

>Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kun je ook gewoon voor minder personen boeken! Deze quiz kun je natuurlijk ook perfect combineren met een diner, rondvaart of sportieve activiteiten. Weinig is onmogelijk en dat is typisch Rotterdams!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan