Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

PubQuiz in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
PubQuiz in Rotterdam

Een prachtige mix van actuele vragen over BN-ers en recente gebeurtenissen inclusief de mooiste geluidsfragmenten. Welkom bij de meest interactieve quiz van Nederland, de PubQuiz van Maasstad Events! Wij laten u tijdens uw groepsuitje of bedrijfsuitje in Rotterdam genieten van een oergezellige quiz vol ludieke vragen en denderende lachsalvo's. U speelt deze quiz in koppels of teams met een lekker biertje of wijntje op tafel.

Op een gezellige locatie in Rotterdam laten wij u de mooiste muziekfragmenten horen. U gaat de uitvoerende artiest raden, de titel van het nummer en nog een paar andere details. Vervolgens gaat u uw kennis over BN-ers eens even scherpslijpen en doet u een rondje Hints waarin u de antwoorden in geheel eigen stijl moet zien uit te beelden.

Onze Quizpresentator staat al te trappelen om dit gezellige, interactieve spelprogramma voor je in goede banen te leiden. Neem gerust een gezelschap mee dat wel in is voor een competitieve quiz en misschien word je wel het winnende team. Veel plezier!

Inclusief:
  • Een super enthousiaste Quizpresentator
  • Geluidsfragmenten en interactieve opdrachten
  • Een prijs voor de winnaar of het winnende koppel
  • Een sfeervolle locatie in het centrum van Rotterdam
  • Te boeken op de door u gewenste dag of tijdstip

Handige Tip:

Niet telkens je knip hoeven trekken om je eten en drinken af te rekenen? Voor € 12,50 per persoon per uur (excl. BTW) kun je gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij je onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo kom je achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan! Ook kan je de pub quiz boeken als pubquiz dinerspel.

Reservering voor kleinere groepen:

>Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kun je ook gewoon voor minder personen boeken! Deze quiz kun je natuurlijk ook perfect combineren met een diner, rondvaart of sportieve activiteiten. Weinig is onmogelijk en dat is typisch Rotterdams!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan