Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

PubQuiz in Rotterdam

Details over dit uitje

Een prachtige mix van actuele vragen over BN-ers en recente gebeurtenissen inclusief de mooiste geluidsfragmenten, welkom bij de meest interactieve quiz van Nederland, de PubQuiz van Maasstad Events. Wij laten u tijdens uw groepsuitje of bedrijfsuitje in Rotterdam genieten van een oergezellig quiz vol ludieke vragen en denderende lachsalvo's. U speelt deze quiz in koppels of teams met een lekker biertje of wijntje op tafel.

Op een gezellige locatie in Rotterdam laten wij u de mooiste muziekfragmenten horen. U gaat de uitvoerende artiest raden, de titel van het nummer en nog een paar andere details. Vervolgens gaat u uw kennis over BN-ers eens even scherpslijpen en doet u een rondje Hints waarin u de antwoorden in geheel eigen stijl moet zien uit te beelden.

Onze Quizpresentator staat al te trappelen om dit gezellige, interactieve spelprogramma voor u in goede banen te leiden. Neem gerust een gezelschap mee dat wel in is voor een competitieve quiz. Veel plezier!

Inclusief:
  • Een super enthousiaste Quizpresentator
  • Geluidsfragmenten en interactieve opdrachten
  • Een prijs voor de winnaar of het winnende koppel
  • Een sfeervolle locatie in het centrum van Rotterdam
  • Te boeken op de door u gewenste dag of tijdstip

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 7,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken! Deze quiz kunt u natuurlijk ook perfect combineren met een diner of een rondvaart. Weinig is onmogelijk!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan