Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking Dinner in Rotterdam

Details over dit uitje

Een exquise 3-gangen diner en een wandeling in Rotterdam met gids. Dat is het Walking Dinner van Maasstad Events waarbij u de mooiste plekjes te zien krijgt!

De oude haven, de moderne architectuur en de skyline van Rotterdam zijn zeker de moeite waard zijn om eens van dichtbij te bekijken. Onder leiding van een professionele gids bezoekt u de mooiste plekken van de Maasstad.

Na elke wandeling neemt u plaats in weer een ander restaurant, waar het volgende gerecht wordt geserveerd. Geniet met vrienden, familie of collega's van een voortreffelijk diner en leer de stad beter kennen! Geniet er van!

Programma - indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Wandeling
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Wandeling
22.00 - 22.30 Nagerecht

Bovengenoemde tijden zijn indicatief en kunnen naar uw wensen worden aangepast. Overleg hierover met onze professionele medewerkers.

Inclusief:
  • 3-gangen diner in 3 verschillende restaurants
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip voor uw Walking Dinner:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avondarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Rotterdam with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Rotterdam.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan