9.5 /10 Trustpilot gebaseerd op 151 reviews
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Grote Voetbalquiz in Rotterdam

Details over dit uitje

Maasstad Events heeft het perfecte uitje voor de voetballiefhebbers onder ons. De Grote Voetbalquiz, in een gezellige locatie in het centrum van Rotterdam!

Deze quiz is net even meer dan een standaard voetbalquiz. Er zijn namelijk een aantal ‘Ik Hou van Holland-onderdelen’ aan toegevoegd wat zal zorgen voor hilarische momenten en een perfecte ambiance!

U zal de strijd in verschillende teams met elkaar aan gaan. Bent u echt wel zo op de hoogte van de voetbalstatistieken van vroeger en nu als u denkt? Welke voetballer heeft ‘de vlo’ als bijnaam? En weet u nog wie er faalde vanaf de strafschopstip in de halve finale op het EK in Nederland? Uiteraard komen er verschillende beeld- en geluidsfragmenten voorbij. De moeilijkheidsgraad kan natuurlijk volledig naar uw wens worden aangepast.

Om de sfeer te verhogen zullen er verschillende rondes voorbij komen. Bent u het teamlid dat zoveel mogelijk bekende voetballers moet omschrijven? Gegarandeerd lachen, gieren en brullen geblazen! De voetballiederen zullen uiteraard de revue passeren, waarbij natuurlijk wordt verwacht dat u luidkeels mee gaat zingen! Ten slotte mag het ‘petje op, petje af-onderdeel’ natuurlijk ook niet ontbreken. In de finale zal het beste team individueel om de felbegeerde hoofdprijs gaan strijden. Wie zal gekroond worden tot beste voetbalkenner?!

Inclusief:
  • Een enthousiaste quizmaster
  • Beeld & geluidsfragmenten
  • Oranje-attributen
  • Een prijs voor de winnaar
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan