Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Diner – City Tour in Rotterdam

Details over dit uitje

Met de Diner City Tour verwent Maasstad Events u tijdens een gezellige avond vol culinaire hoogstandjes en een kijkje in de mooie Maasstad.

Tijdens dit ontspannen en gezellige arrangement eet u een voortreffelijk diner in één van de beste restaurants van Rotterdam en onderneemt u een leerzame City Tour.

18.30 - 21.00 Diner

U begint met een diner in een gezellig restaurant in de binnenstad van Rotterdam. Op het menu staan overheerlijke delicatessen en de ober heeft (hoe kan het ook anders) een gemoedelijk en opperbest humeur. Na het smullen van het 3-gangen diner maakt u zich klaar voor een interessante stadswandeling.

21.00 - 23.00 City Tour

Onder leiding van een professionele gids bezoekt u interessante plekken van de moderne stad. U krijgt fraaie anekdotes te horen over de architectuur en de wolkenkrabbers van Rotterdam. U loopt rustig door het centrum en staat zo nu en dan even stil tijdens de flamboyante presentatie van onze gids.

Doet u liever vooraf de rondleiding? Dat kan natuurlijk ook. Wij maken uw arrangement graag op maat.

Inclusief:
  • 3-gangen diner
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avondarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Rotterdam with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Rotterdam.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan