Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rotterdamse Disco Party

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Rotterdamse Disco Party

Tijdens de Rotterdamse Disco Party van Maasstad Events komen de leukste 70's hits voorbij!

Beleef de fantastische Disco Party in Rotterdam! Een mooi verlichte dansvloer, wijde broekspijpen, krullende borstharen, spiegelbollen, Tavares en Saturday Night Fever! Everybody is free to feel good!!

Geniet van een heerlijke cocktail als welkkomstdrankje en smul van de lekkerste hapjes. Bij binnenkomst staat er een heerlijk buffet voor u klaar, om uw vingers bij af te likken! Gedurende de hele avond mag u onbeperkt genieten van alle drankjes uit de Hollandse bar.

De fotograaf van Maasstad Events maakt ondertussen wat ludieke kiekjes van alle feestende mensen. De felverlichte dansvloer is binnen no time gevuld met geweldige afrokapsels en kleurige gewaden! Alles ziet er uit zoals het er zo'n 30 jaar geleden uit zag!

Tijdens deze avond doet de discoband nog een swingende live-act! Voor diegenen die er niet zo veel van bakken, staat er nog een wervelende workshop discodansen op het programma!

Er kan nog maar één ding gezegd worden: 'Let´s Groove Tonight'! Voetjes van de vloer en ga volledig uit uw dak tijdens deze Rotterdamse Disco Party van Maasstad Events! Veel plezier!

Inclusief:
  • Ontvangst met een cocktail
  • Disco DJ
  • Onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar gedurende 4 uur
  • Buffet
  • Borrelhapjes
  • Workshop discodansen
  • Fotograaf
  • Toplocatie

Optioneel:

- Verlichte dansvloer
- Discoband

De prijs is gebaseerd op onze vaste feestlocatie in het centrum van de stad.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit themafeest? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan