Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rotterdamse Disco Party

Details over dit uitje

Tijdens de Rotterdamse Disco Party van Maasstad Events komen de leukste 70's hits voorbij!

Beleef de fantastische Disco Party in Rotterdam! Een mooi verlichte dansvloer, wijde broekspijpen, krullende borstharen, spiegelbollen, Tavares en Saturday Night Fever! Everybody is free to feel good!!

Geniet van een heerlijke cocktail als welkkomstdrankje en smul van de lekkerste hapjes. Bij binnenkomst staat er een heerlijk buffet voor u klaar, om uw vingers bij af te likken! Gedurende de hele avond mag u onbeperkt genieten van alle drankjes uit de Hollandse bar.

De fotograaf van Maasstad Events maakt ondertussen wat ludieke kiekjes van alle feestende mensen. De felverlichte dansvloer is binnen no time gevuld met geweldige afrokapsels en kleurige gewaden! Alles ziet er uit zoals het er zo'n 30 jaar geleden uit zag!

Tijdens deze avond doet de discoband nog een swingende live-act! Voor diegenen die er niet zo veel van bakken, staat er nog een wervelende wokshop discodansen op het programma!

Er kan nog maar één ding gezegd worden: 'Let´s Groove Tonight'! Voetjes van de vloer en ga volledig uit uw dak tijdens deze Rotterdamse Disco Party van Maasstad Events! Veel plezier!

Inclusief:
  • Ontvangst met een cocktail
  • Disco DJ
  • Onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar gedurende 4 uur
  • Buffet
  • Borrelhapjes
  • Workshop discodansen
  • Fotograaf
  • Toplocatie

Optioneel:

- Verlichte dansvloer
- Discoband

De prijs is gebaseerd op onze vaste feestlocatie in het centrum van de stad.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit themafeest? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan