Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Empire City Tablet Game in Rotterdam

Details over dit uitje

Maak in Rotterdam kennis met de hypermoderne Empire City Game van Maasstad Events! Een virtueel, uitdagend GPS spel, waarbij teambuilding voorop staat.

Tijdens het Empire City Game spel bent u de manager van een vastgoedkantoor met één opdracht: zoveel mogelijk panden in uw portefeuille krijgen. Als uw team slimmer en sneller is dan de concurrent, dan zal uw bankrekening het snelst groeien! Bent u de Donald Trump van de Lage Landen?

U krijgt samen met uw teamleden meerdere portofoons en GPS tablets mee. Op de tablet kunt u een plattegrond van de stad zien, waarop jullie team, de concurrent, de gebouwen en andere extra’s ziet verschijnen. Door gebouwen in te sluiten komen deze in uw portefeuille, maar let op! Als de tegenstander u insluit, stelen ze geld van uw rekening. Wie het laatst lacht, lacht het best!

Tijdens het spel kunt u de bankrekening van de concurrentie ook zien, waardoor u precies weet wanneer uw team iets beter zijn best moet doen. Kortom, een bloedstollende race waarbij uw kennis over de stad ook wordt getest! Het programma wordt afgesloten met een heerlijk drankje en een feestelijke prijsuitreiking in een Rotterdams café.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie of thee)
  • GPS Tablets
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelprogramma's. Informeer naar de mogelijkheden!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan