Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstour door onbekend Rotterdam

Details over dit uitje

Rotterdam is veel meer dan de haven, de Kop van Zuid of het centrum! Fiets mee met de professionele gidsen van Maasstad Events en neem een kijkje in Rotterdam-Zuid, thuisbasis van onder andere voetbalclub Feijenoord. Op de fiets laten we jullie de mooiste plekken zien en vertellen we alles over de geschiedenis van dit altijd levendige Rotterdamse stadsdeel. Zuid is na deze fietstour nooit meer een onbekend stukje stad voor jullie!

Rotterdam-Zuid denkt u? Er is hier veel moois te zien! Wat denkt u onder meer van de Afrikaanderbuurt, in de jaren ’70 de thuisbasis van vele gastarbeiders die in de Rotterdamse haven hun brood wisten te verdienen. Maar ook andere delen van Rotterdam-Zuid worden niet vergeten. Voor velen is Rotterdam-Zuid onbekend terrein maar na deze fietsrondleiding weten jullie meer over dit deel van de stad waar meer dan 200.000 inwoners wonen en werken.
Bij Maasstad Events zijn meerdere rondleidingen per fiets te boeken. Het is de ideale manier om een groepsuitje in Rotterdam actief vorm te geven en even lekker uit te waaien. Op bepaalde plekken wordt even gestopt voor een goed verhaal en uiteraard kunnen jullie elke rondleiding combineren met allerlei andere leuke activiteiten en uitjes van Maasstad Events.

Inclusief:
  • Comfortabele fietsen
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Rotterdam with a professional tourguide?:

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Rotterdam.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan