9.5 /10 Trustpilot gebaseerd op 151 reviews
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Biking Brunch in Rotterdam

Details over dit uitje

Op de fiets genieten van een rondleiding en naar de leukste restaurants van Rotterdam? Wij hebben alvast het denkwerk voor u gedaan en de Biking Brunch bedacht!

Wat gaan we doen?

U bezoekt maar liefst drie restaurants deze middag. Tussen de gerechten door krijgt u een leuke fietsrondleiding door de stad. Wij verzorgen een professionele stadsgids die de Maasstad op zijn duimpje kent. Tijdens de twee rondleidingen ontdekken jullie de mooiste plekjes van de stad en horen jullie de leukste anekdotes.

Om even op adem te komen zorgen wij voor een aantal culinaire pauzes. Of het nu een gezellig Frans restaurantje is in de binnenstad of een exquise verrassing in de oude haven, de weg er naar toe is bezaaid met fraaie verhalen over de Maasstad, de cultuur en het Rotterdamse leven. En het zorgt ook nog, niet onbelangrijk, voor de broodnodige beweging! Elke chef-kok staat hals rijkend uit te kijken naar weer een nieuw peloton coureurs die zijn gerechten willen proeven! En dat willen we zeker! Geniet ervan!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 uur Voorgerecht
14.00 - 15.00 uur fietsen ophalen en fietstocht deel 1
15.00 - 16.00 uur Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 uur Fietstocht deel 2 en fietsen terug brengen
17.00 - 17.30 uur Nagerecht

Bovengenoemde tijden zijn indicatief en kunnen naar uw wensen worden aangepast. Neem voor meer informatie contact op met onze professionele medewerkers.

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen brunch in 3 verschillende restaurants
  • Enthousiaste begeleiding ( met jarenlange ervaring)
  • Fietsen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Rotterdamse 'Happen en Trappen' tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleine groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Rotterdam with a professional tourguide?:

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Rotterdam.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan