Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik hou van Holland Diner Cruise in Rotterdam

Details over dit uitje

Speel een ludieke quiz en geniet van een heerlijk buffet aan boord van een zeer comfortabel schip tijdens de Ik hou van Holland Diner Cruise van Maasstad Events!

Vaar over de mooie waterwegen van Rotterdam en geniet van de lekkerste gerechten. De quizmaster staat in de startblokken om u de meest ludieke vragen over allerlei BN-ers en Hollandse gebruiken te stellen.

U bent er vast wel mee bekend, dat hilarische TV-programma 'Ik hou van Holland', waar onder leiding van Linda de Mol twee teams strijden om de felbegeerde hoofdprijs en natuurlijk de eer. Dit gaat u ook spelen en ondertussen geniet u van het gezellige scheepsinterieur en een heerlijk buffet. Het zal u aan niets ontbreken!

Na afloop van het buffet komt de quizmaster nog even een praatje met u maken. Voor een uniek familie-diner of een vriendenuitje om nooit te vergeten, is deze Ik Hou van Holland Diner Cruise de perfecte belevenis!

Inclusief:
  • Boothuur (4 uur)
  • Bediening aan boord
  • Heerlijk buffet
  • Dessert
  • Ik hou van Holland quiz
  • Enthousiaste quizmaster
  • Hoofdprijs voor het winnende team

Extra lang varen?:

Dat kan! Indien u bereid bent om een meerprijs te betalen kunt u de boot langer reserveren. U kunt de vaart per uur uitbreiden.

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur die u aan boord doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan