Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lunch – GPS Tocht – Borrel in Rotterdam

Details over dit uitje

Tijdens dit programma in Rotterdam van Maasstad Events met Lunch - GPS Tocht - Borrel brengen wij u en uw vrienden of collega's op een gezellige en lekkere manier door de stad.

Een GPS puzzeltocht is een heel leuk stadsspel, dat door de straten van Rotterdam wordt gespeeld met hightech GPS-apparatuur.

13.00 - 14.00 Lunch

Voordat we aan het spel gaan beginnen geniet u van een heerlijke lunch in een gezellig restaurant in het centrum van Rotterdam. We leggen een goede bodem, zodat jullie daarna alle vragen en opdrachten goed uit kunnen voeren.

14.00 - 16.30 GPS puzzeltocht

De GPS puzzeltocht is een leuk spelprogramma tijdens uw vrijgezellenfeest of dagje uit met collega's of vrienden. We hebben voor jullie een hele rits aan vragen en opdrachten die jullie aan de hand van een Global Positioning System door het centrum uit gaan voeren. Jullie worden in verschillende team opgesplitst en na 2 uur puzzelen eindigen we in een gezellig restaurant waar de prijsuitreiking gedaan wordt.

16.30 - 17.30 Borrel

Om de middag gezellig af te sluiten gaan we naar een typische Rotterdamse horecagelegenheid, waar alle spannende verhalen nog eens de ronde doen.

Inclusief:
  • Heerlijke lunch
  • Enthousiaste begeleiding
  • Benodigdheden voor de GPS puzzeltocht
  • Drankjes uit de Hollandse bar gedurende de borrel
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan