Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lunch – GPS Tocht – Borrel in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Lunch – GPS Tocht – Borrel in Rotterdam

Tijdens dit programma in Rotterdam van Maasstad Events met Lunch - GPS Tocht - Borrel brengen wij u en uw vrienden of collega's op een gezellige en lekkere manier door de stad.

Een GPS puzzeltocht is een heel leuk stadsspel, dat door de straten van Rotterdam wordt gespeeld met hightech GPS-apparatuur.

13.00 - 14.00 Lunch

Voordat we aan het spel gaan beginnen geniet u van een heerlijke lunch in een gezellig restaurant in het centrum van Rotterdam. We leggen een goede bodem, zodat jullie daarna alle vragen en opdrachten goed uit kunnen voeren.

14.00 - 16.30 GPS puzzeltocht

De GPS puzzeltocht is een leuk spelprogramma tijdens uw vrijgezellenfeest of dagje uit met collega's of vrienden. We hebben voor jullie een hele rits aan vragen en opdrachten die jullie aan de hand van een Global Positioning System door het centrum uit gaan voeren. Jullie worden in verschillende teams opgesplitst en na 2 uur puzzelen eindigen we in een gezellig restaurant waar de prijsuitreiking gedaan wordt.

16.30 - 17.30 Borrel

Om de middag gezellig af te sluiten gaan we naar een typische Rotterdamse horecagelegenheid, waar alle spannende verhalen nog eens de ronde doen.

Inclusief:
  • Heerlijke lunch
  • Enthousiaste begeleiding
  • Benodigdheden voor de GPS puzzeltocht
  • Drankjes uit de Hollandse bar gedurende de borrel
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan