Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rotterdamse Avond

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Rotterdamse Avond

Zin in een echte originele Rotterdamse avond voor je vrijgezellenfeest of groepsuitje? Erop uit met vrienden of collega's in onze Maasstad? Tijdens de Rotterdamse Avond van Maasstad Events maken jullie een prachtige rondvaart over de Maas, dineer je in een heerlijk restaurant en volg je een echte cursus 'Plat Rotterdams' die wordt opgevolgd door onze speciale 'Rotterdamse Quiz'. Rotterdam op z'n best dus!

15.00 - 17.00 Bootje varen

Trossen los en varen maar. We nemen jullie eerst mee voor een 2-uur durende rondvaart over de Maas zodat je de stad weer eens van een hele andere kant kunt bekijken. Met een borrel in de hand kunnen jullie even gezellig bijkletsen.

17.15 - 18.45 Cursus Plat Rotterdams

Nadat het schip weer is afgemeerd is het tijd om het Rotterdams onder de knie te krijgen. Onze ras echte Rotterdamse held gaat jullie alle kneepjes van het 'vak' leren.

18.45 - 21.00 Drie gangen diner

Tijd om de Rotterdamse horeca eens een stapje harder te laten lopen. Zij zullen jullie verwennen met een heerlijk drie gangen diner. Uiteraard kunt u bij Maasstad Events zelf een keuze maken welk restaurant jullie voorkeur heeft.

21.00 - 23.00 Rotterdamse Quizzz

Als feestelijk sluitstuk van deze avond staat de Echte Rotterdamse Quiz op de planning. In teams gaan jullie strijden om onze prachtige hoofdprijs. De quizzz wordt gepresenteerd door onze verbaal begaafde en altijd enthousiaste quizmaster die staat te popelen om de quizrondes met jullie te spelen. Van Rotterdamse BN-ers, rare snuiters tot serieuze weetjes over Rotterdamse gebouwen.. Alles komt voorbij!! Een topavond om nooit meer te vergeten....

Inclusief:
  • Uitgebreide rondvaart
  • Drie gangen diner in een restaurant naar keuze
  • Cursus Plat Rotterdams
  • Diverse quizrondes en muziekfragmenten
  • Gezellige locatie hartje Rotterdam
  • Prachtige prijs voor het winnende team
  • Op elke dag bij Maasstad Events te boeken!

Handige tip:

Voor € 12,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avondarrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan