Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rotterdamse Avond

Details over dit uitje

Zin in een echte originele Rotterdamse avond voor je vrijgezellenfeest of groepsuitje? Erop uit met vrienden of collega's in onze Maasstad? Tijdens de Rotterdamse Avond van Maasstad Events maken jullie een prachtige rondvaart over de Maas, diner je in een heerlijk restaurant en volg je een echte cursus 'Plat Rotterdams' die wordt opgevolgd door onze speciale 'Rotterdamse Quiz'. Rotterdam op z'n best dus!

15.00 - 17.00 Bootje varen

Trossen los en varen maar. We nemen jullie eerst mee voor een 2-uur durende rondvaart over de Maas zodat je de stad weer eens van een hele andere kant kunt bekijken. Met een borrel in de hand kunnen jullie even gezellig bijkletsen.

17.15 - 18.45 Cursus Plat Rotterdams

Nadat het schip weer is afgemeerd is het tijd om het Rotterdams onder de knie te krijgen. Onze ras echte Rotterdamse held gaat jullie alle kneepjes van het 'vak' leren.

18.45 - 21.00 Drie gangen diner

Tijd om de Rotterdamse horeca eens een stapje harder te laten lopen. Zij zullen jullie verwennen met een heerlijk drie gangen diner. Uiteraard kunt u bij Maasstad Events zelf een keuze maken welk restaurant jullie voorkeur heeft.

21.00 - 23.00 Rotterdamse Quizzz

Als feestelijk sluitstuk van deze avond staat de Echte Rotterdamse Quiz op stapel. In teams gaan jullie strijden om onze prachtige hoofdprijs. De quizzz wordt gepresenteerd door onze verbaal begaafde en altijd enthousiaste quizmaster die staat te popelen om de quizrondes met jullie te spelen. Van Rotterdamse BN-ers, rare snuiters tot serieuze weetjes over Rotterdamse gebrouwen komen allemaal voorbij!! Een topavond om nooit meer te vergeten....

Inclusief:
  • Uitgebreide rondvaart
  • Drie gangen diner in een restaurant naar keuze
  • Cursus Plat Rotterdams
  • Diverse quizrondes en muziekfragmenten
  • Gezellige locatie hartje Rotterdam
  • Prachtige prijs voor het winnende team
  • Op elke dag bij Maasstad Events te boeken!

Handige tip:

Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avondarrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan